Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Fastball Kay FC
523special Tactiek 442 Diamond
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 59.2
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Urzică passt de bal zonder na te denken. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz maakt een afschuwelijke overtreding. Rycerz krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Atanasiu probeert naar een medespeler te passen. Copos rent richting de bal. Perälahti begaat een overtreding. Perälahti krijgt een gele kaart. Copos raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzmot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Copos springt en kopt de bal. Henríquez bokst de bal weg.

14e minuut.
Zabolotin geeft een lange en hoge pass. Levonen probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarek heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarek geeft een hoge lob. Pasquali springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Krumov met de inworp. Carbol is nu in balbezit. Carbol geeft een hoge lob. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Krumov de bal. Krumov geeft een lange en hoge pass. Osório probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarek heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaczmarek de bal onder controle te krijgen. Zabolotin is nu in balbezit. Urzică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Urzică moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urzică schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vidanov zijn tegenspeler op de grond. Gołyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzmot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Solana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 53%, Kay FC 47%.
Team Fastball - Kay FC 0:2

55e minuut.
Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu passt de bal in één keer door. Carbol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbol geeft de bal voor. Copos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:3

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Copos de bal onder controle te krijgen. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek met een sublieme pass. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Monterroso komt het veld opgelopen. Nurmijoki komt het veld opgelopen. Ujvári komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Atanasiu passt de bal met de wreef. Carbol probeert naar een medespeler te passen. Solana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujvári verovert de bal door een tackle van achteren. Ujvári haalt uit met een fantastische trap. Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Osório geeft een hoge lob. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasquali de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 58%, Kay FC 42%.
Team Fastball - Kay FC 0:3