Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kultsue FC Kuviokellunta
o442 Tactiek Hitaat sup
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Matłaszek geeft een hoge lob. Saviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Munday krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Collura rent richting de bal. Collura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Powell de bal. Semaver onderschept slim de pass. Semaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Kuviokellunta 1:0

22e minuut.
Berg rent richting de bal. Berg geeft een hoge lob. Salmenniemi kopt de bal weg. Klungelig pakt Semaver de bal. Semaver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kolvidsson passt de bal in één keer door. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović passt de bal in één keer door. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lönnblad is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolvidsson zal de hoekschop nemen. Mitrović krijgt zijn hoofd ertegen. Jackiewicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Lönnblad geeft een hoge lob. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev rent richting de bal. Semaver onderschept slim de pass. Semaver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kalkowski is nu in balbezit. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Mitrović speelt de bal door. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Pesämäki speelt de bal door. Klungelig pakt Semaver de bal. Lönnblad rent richting de bal. Semaver verovert de bal door een tackle van achteren. Semaver draait met de bal, schiet en ... Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Berg controleert de bal met de borst. Kolvidsson is nu in balbezit. Kolvidsson met een sublieme pass. Munday heeft problemen om de bal te vangen. Munday schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Berg probeert naar een medespeler te passen. Pesämäki is nu in balbezit. Pesämäki passt de bal in één keer door. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi geeft een lange en hoge pass. Banbury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 45%, FC Kuviokellunta 55%.
fc kultsue - FC Kuviokellunta 1:0

54e minuut.
Powell geeft een hoge lob. Mitrović kopt de bal weg. Klungelig pakt Berg de bal. Munday rent richting de bal. Munday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Sokolov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kolvidsson heeft problemen om de bal te vangen. Kolvidsson passt de bal in één keer door. Munday is nu in balbezit. Munday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kultsue - FC Kuviokellunta 1:1

72e minuut.
Lönnblad trapt de bal weg. Matłaszek kopt de bal weg. Kolvidsson met een sublieme pass. Mitrović heeft problemen om de bal te vangen. Mitrović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson passt de bal in één keer door. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - FC Kuviokellunta 1:2

80e minuut.
Collura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salmenniemi de bal. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Mitrović rent richting de bal. Mitrović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Frątczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frątczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Lönnblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 52%, FC Kuviokellunta 48%.
fc kultsue - FC Kuviokellunta 1:2