Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovaniemi rangers Haukat HT
433 Tactiek JooTämä
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 33.8
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Purontakanen met een sublieme pass. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena passt de bal met de wreef. Marjalahti is nu in balbezit. Marjalahti schiet op doel. Pajuaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:1

10e minuut.
Sysiharju geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slampák met een snelle inworp. Marjalahti rent richting de bal. Marjalahti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:2

18e minuut.
Santa is nu in balbezit. Santa geeft een hoge lob. Purontakanen kopt de bal weg. Marjalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjalahti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slampák rent richting de bal. Slampák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Slampák rent richting de bal. Slampák passt de bal in één keer door. Marjalahti rent richting de bal. Marjalahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:3

24e minuut.
Barberena probeert naar een medespeler te passen. Nurmirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ascioti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gava speelt de bal door. Marjalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjalahti haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:4

34e minuut.
Tervamäki rent richting de bal. Tervamäki geeft een hoge lob. Anzoátegui met een sublieme pass. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Purontakanen met een sublieme pass. Klungelig pakt Mahonen de bal. Purontakanen is nu in balbezit. Marjalahti is nu in balbezit. Marjalahti schiet op doel. Pajuaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gava heeft problemen om de bal te vangen. Gava passt de bal met de wreef. Marjalahti rent richting de bal. Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen draait met de bal, schiet en ... Pajuaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mahonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen schiet op doel. Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mahonen probeert naar een medespeler te passen. Tervamäki rent richting de bal. Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovaniemi rangers 67%, Haukat HT 33%.
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:5

48e minuut.
Marjalahti heeft problemen om de bal te vangen. Marjalahti passt de bal in één keer door. Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen draait met de bal, schiet en ... Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:6

48e minuut.
Yrttiranta met een sublieme pass. Daar is Hännikäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purontakanen is nu in balbezit. Purontakanen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baiya komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Barberena probeert naar een medespeler te passen. Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. Gava speelt de bal door. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:7

54e minuut.
Daar is Ascioti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascioti geeft een hoge lob. Mahonen heeft problemen om de bal te vangen. Marjalahti is nu in balbezit. Marjalahti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Tervakorpi rent richting de bal. Duarte rent richting de bal. Marjalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjalahti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ascioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorimaa begaat een overtreding. Ascioti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alhonen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Baiya met een sublieme pass. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen schiet op doel. Tervamäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajuaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:8

65e minuut.
Tervakorpi passt de bal zonder na te denken. Baiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiya met een sublieme pass. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:9

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Joentakanen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gava speelt de bal door. Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen passt de bal met de wreef. Baiya is nu in balbezit. Baiya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pajuaho trapt de bal weg van het doel. Anzoátegui kopt de bal weg. Purontakanen controleert de bal met de borst. Purontakanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Joentakanen met de inworp. Gava is nu in balbezit. Gava speelt de bal door. Marjalahti rent richting de bal. Marjalahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:10

88e minuut.
Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena passt de bal zonder na te denken. Joentakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovaniemi rangers 85%, Haukat HT 15%.
Fc Rovaniemi rangers - Haukat HT 0:10