Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kay FC BÖHLER
442 Diamond Tactiek Uber supoffx11
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten matig
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Copos is nu in balbezit. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Copos onderschept slim de pass. Copos schiet op doel. Hamari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - BÖHLER 1:0

7e minuut.
Mäntykallio is nu in balbezit. Inworp. Mäntykallio met de inworp. Syrek rent richting de bal. Syrek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Riverón passt de bal zonder na te denken. Carbol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbol speelt de bal door. Ujvári is nu in balbezit. Ujvári schiet op doel. Hamari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Copos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - BÖHLER 2:0

30e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu passt de bal met de wreef. Tarhanov rent richting de bal. Ujvári verovert de bal door een tackle van achteren. Ujvári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujvári passt de bal met de wreef. Carbol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - BÖHLER 3:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäntykallio met de inworp. Daar is Syrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrek geeft een lange en hoge pass. Uria maakt een snoekduik en kopt de bal. Haaranen bokst de bal weg.

44e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos passt de bal in één keer door. Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujvári schiet op doel. Hamari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kay FC 42%, BÖHLER 58%.
Kay FC - BÖHLER 3:0

46e minuut.
Monterroso komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Alda is nu in balbezit. Uria rent richting de bal. Alda bereikt de bal nog maar net als eerste. Alda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kwilosz rent richting de bal. Kwilosz speelt de bal door. Alda rent richting de bal. Uria rent richting de bal. Uria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbol met de inworp. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Monterroso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Gołyga komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Docevski rent richting de bal. Uria onderschept slim de pass. Met opzet legt Corstjens zijn tegenspeler op de grond. Corstjens krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycerz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atanasiu geeft de bal voor. Gołyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kay FC - BÖHLER 4:0

75e minuut.
Klungelig pakt Monterroso de bal. Meléndez is nu in balbezit. Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. Hamari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Syrek kopt de bal weg. Virranranta heeft problemen om de bal te vangen. Virranranta geeft een lange en hoge pass. Mäntykallio is nu in balbezit. Mäntykallio schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Doeltrap. Hamari trapt de bal weg. Rycerz kopt de bal weg. Monterroso kan de bal niet met de borst controleren. Monterroso schiet op doel. Hamari bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kay FC 48%, BÖHLER 52%.
Kay FC - BÖHLER 4:0