Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karhu-team Team Fastball
Turbo Tactiek fasti
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Virkkala met een sublieme pass. Rousku is nu in balbezit. Rousku geeft een hoge lob. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solana onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caraiman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rantakunnas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Soares Siqueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Holmström de bal. Holmström geeft een lange en hoge pass. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ristimäki geeft de bal voor. Morán kopt de bal weg. Klungelig pakt Levonen de bal. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pecev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rousku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousku geeft een lange en hoge pass. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Henríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rousku met een sublieme pass. Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman passt de bal in één keer door. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Solana trapt de bal weg. Rousku controleert de bal met de borst. Rousku met een sublieme pass. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Henríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Caraiman passt de bal in één keer door. Kaleva rent richting de bal. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Henríquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhu-team - Team Fastball 1:0

30e minuut.
Rousku speelt de bal door. Holmström bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousku geeft een hoge lob. Kaleva krijgt zijn hoofd ertegen. Henríquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Votrubec onderschept slim de pass. Kaleva onderschept slim de pass. Kaleva geeft de bal voor. Caraiman krijgt zijn hoofd ertegen. Virkkala probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhu-team - Team Fastball 2:0

45e minuut.
Ristimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Ristimäki geeft een lange en hoge pass. Morán kopt de bal weg. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhu-team 26%, Team Fastball 74%.
Karhu-team - Team Fastball 2:0

61e minuut.
Kaleva draait met de bal, schiet en ... Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Ristimäki kopt de bal weg. Rousku geeft een hoge lob. Kaleva krijgt zijn hoofd ertegen. Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vähänen kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obradors zal de hoekschop nemen. Pecev rent richting de bal. Pecev draait met de bal, schiet en ... Hồng Vinh bokst de bal weg.

76e minuut.
Solana probeert naar een medespeler te passen. Obradors bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmström begaat een overtreding. Holmström krijgt een gele kaart. Obradors is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obradors zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pecev springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ismat de bal. Hồng Vinh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek passt de bal in één keer door. Pecev rent richting de bal. Pecev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhu-team - Team Fastball 2:1

90e minuut.
Holmström speelt de bal door. Rousku probeert naar een medespeler te passen. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Henríquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhu-team - Team Fastball 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhu-team 51%, Team Fastball 49%.
Karhu-team - Team Fastball 3:1