Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuviokellunta Nova fc
Hitaat sup Tactiek nimi
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 42.9
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgarín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Munday is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munday legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - Nova fc 1:0

5e minuut.
Rakkolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibjörnsson onderschept slim de pass. Ingibjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kuviokellunta - Nova fc 1:1

12e minuut.
Mitrović geeft de bal voor. Negoescu heeft problemen om de bal te vangen. Munday rent richting de bal. Munday schiet op doel. Daar is Negoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Munday kopt de bal weg. Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski passt de bal met de wreef. Munday is nu in balbezit. Munday haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk geeft de bal voor. Daar is Munday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - Nova fc 2:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrović met een snelle inworp. Kalkowski is nu in balbezit. Kalkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sádlo de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mitrović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papinniemi de bal. Sádlo is nu in balbezit. Munday verovert de bal door een tackle van achteren. Munday haalt uit met een fantastische trap. Luna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kutsy rent richting de bal. Kutsy passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Rakkolainen de bal onder controle te krijgen. Ingibjörnsson is nu in balbezit. Ingibjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Papinniemi heeft problemen om de bal te vangen. Munday rent richting de bal. Papinniemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munday moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Munday kan niet meer verder spelen. van der Haar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Frątczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 43%, Nova fc 57%.
FC Kuviokellunta - Nova fc 2:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mitrović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar onderschept slim de pass. van der Haar schiet op doel. Luna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
García Conde kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ribchev de bal onder controle te krijgen. Riflesso rent richting de bal. Riflesso draait met de bal, schiet en ... Banbury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kuviokellunta - Nova fc 2:2

61e minuut.
Kutsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsy met een sublieme pass. Ribchev rent richting de bal. Riflesso onderschept slim de pass. Riflesso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk passt de bal met de wreef. Vapaavalta met een sublieme pass. van der Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ingibjörnsson rent richting de bal. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk passt de bal met de wreef. van der Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 45%, Nova fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kuviokellunta - Nova fc 2:2