Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Outsider Fc Rovaniemi rangers
lone gunman 3 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Lindblad geeft de bal voor. Virpiläinen met een sublieme pass. Santaharju is nu in balbezit. Santaharju draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Santaharju met een sublieme pass. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä met een sublieme pass. Santaharju rent richting de bal. Santaharju schiet op doel. Pajuaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Outsider - Fc Rovaniemi rangers 1:0

10e minuut.
Lindblad met een snelle inworp. Virpiläinen geeft de bal voor. Nurmirinta is nu in balbezit. Santaharju rent richting de bal. Santaharju haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Pajuaho trapt de bal weg van het doel. Niinijärvi kopt de bal weg. Santaharju is nu in balbezit. Santaharju schiet op doel. Pajuaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahonen kopt de bal weg. Virpiläinen geeft een hoge lob. Daar is Santaharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaharju schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Niinijärvi passt de bal in één keer door. Virpiläinen is nu in balbezit. Virpiläinen speelt de bal door. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä schiet op doel. Pajuaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Outsider - Fc Rovaniemi rangers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Outsider 29%, Fc Rovaniemi rangers 71%.
The Outsider - Fc Rovaniemi rangers 2:0

52e minuut.
Virpiläinen kopt de bal weg. Santaharju is nu in balbezit. Santaharju probeert naar een medespeler te passen. Palomäki rent richting de bal. Palomäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Outsider - Fc Rovaniemi rangers 3:0

67e minuut.
Niinijärvi passt de bal zonder na te denken. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen met een sublieme pass. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen passt de bal in één keer door. Santaharju is nu in balbezit. Santaharju schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sysiharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen onderschept slim de pass. Virpiläinen speelt de bal door. Santaharju rent richting de bal. Santaharju draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Sysiharju probeert de bal aan de voet te houden. Yrttiranta is nu in balbezit. Met opzet legt Niinijärvi zijn tegenspeler op de grond. Niinijärvi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Outsider 27%, Fc Rovaniemi rangers 73%.
The Outsider - Fc Rovaniemi rangers 3:0