Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haukat HT FC Elävä Elämä
JooTämä Tactiek prässi
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37.3 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Ascioti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biernat met de inworp. Bossaert is nu in balbezit. Bossaert draait met de bal, schiet en ... Tore bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Haukat HT - FC Elävä Elämä 0:1

4e minuut.
Duarte rent richting de bal. Van Eenoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Gava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Purontakanen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gava passt de bal in één keer door. Purontakanen rent richting de bal. Purontakanen passt de bal in één keer door. Marjalahti is nu in balbezit. Marjalahti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haukat HT - FC Elävä Elämä 1:1

28e minuut.
Barberena onderschept slim de pass. Barberena met een sublieme pass. Marjalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haukat HT 49%, FC Elävä Elämä 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haukat HT - FC Elävä Elämä 1:1

48e minuut.
Anzoátegui onderschept slim de pass. Anzoátegui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palovirta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biernat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Barberena rent richting de bal. Šidlo is nu in balbezit. Met opzet legt Duarte zijn tegenspeler op de grond. Duarte krijgt een gele kaart. Šidlo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baiya komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gava kopt de bal weg. Barberena is nu in balbezit. Barberena passt de bal in één keer door. Daar is Purontakanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purontakanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bossaert controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hacsek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Levy geeft de bal voor. Grubits bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubits haalt uit met een fantastische trap. Tore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haukat HT - FC Elävä Elämä 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haukat HT 60%, FC Elävä Elämä 40%.
Haukat HT - FC Elävä Elämä 1:2