Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuviokellunta Karhu-team
Hitaat sup Tactiek Turbo
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Cibis passt de bal in één keer door. Takaluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Takaluhta passt de bal in één keer door. Petander is nu in balbezit. Petander schiet op doel. Banbury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sahalahti is nu in balbezit. Sahalahti passt de bal in één keer door. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - Karhu-team 0:1

5e minuut.
Suokko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Matłaszek de bal. Sahalahti met een sublieme pass. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander draait met de bal, schiet en ... Banbury bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sahalahti is nu in balbezit. Sahalahti passt de bal zonder na te denken. Furnea rent richting de bal. Furnea draait met de bal, schiet en ... Banbury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - Karhu-team 0:2

20e minuut.
Sahalahti is nu in balbezit. Caraiman rent richting de bal. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Furnea rent richting de bal. Furnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn geeft een lange en hoge pass. Ismat kopt de bal weg. Sahalahti geeft een lange en hoge pass. Furnea krijgt zijn hoofd ertegen. Banbury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Takaluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalkowski de bal. Joukiainen is nu in balbezit. Joukiainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - Karhu-team 0:3

43e minuut.
Sahalahti probeert naar een medespeler te passen. Caraiman met een sublieme pass. Takaluhta rent richting de bal. Takaluhta geeft een lange en hoge pass. Furnea springt en kopt de bal. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palometsä heeft problemen om de bal te vangen. Furnea rent richting de bal. Furnea schiet op doel. Banbury bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 77%, Karhu-team 23%.
FC Kuviokellunta - Karhu-team 0:3

46e minuut.
Ribchev komt het veld opgelopen. Powell komt het veld opgelopen. Frątczak komt het veld opgelopen. Sokolov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
van der Haar rent richting de bal. Sahalahti verovert de bal door een tackle van achteren. Sahalahti speelt de bal door. Joukiainen is nu in balbezit. Joukiainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Buitenspel voor Petander. Goede buitenspelval van de verdediging. Vapaavalta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Matłaszek speelt de bal door. Mitrović is nu in balbezit. Mitrović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Frątczak rent richting de bal. Petander verovert de bal door een tackle van achteren. Petander passt de bal zonder na te denken. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Takaluhta is nu in balbezit. Takaluhta passt de bal met de wreef. Daar is Petander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Takaluhta verovert de bal door een tackle van achteren. Takaluhta probeert naar een medespeler te passen. Caraiman rent richting de bal. Petander is nu in balbezit. Petander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ribchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sahalahti. Sahalahti krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ahvonen passt de bal in één keer door. Takaluhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Takaluhta passt de bal in één keer door. Furnea is nu in balbezit. Furnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla onderschept slim de pass. Caraiman speelt de bal door. Petander bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander haalt uit met een fantastische trap. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vanaküla de bal. Bednarczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanaküla. Vanaküla krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Suokko de bal. Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski passt de bal in één keer door. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek haalt uit met een fantastische trap. Carranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - Karhu-team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 59%, Karhu-team 41%.
FC Kuviokellunta - Karhu-team 1:3