Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Fastball The Outsider
523special Tactiek lone gunman 3
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 24.9
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek geeft de bal voor. Daar is Puolakainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquali rent richting de bal. Pasquali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 1:0

9e minuut.
Obradors bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradors speelt de bal door. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali schiet op doel. Rębała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 2:0

10e minuut.
Saarikari speelt de bal door. Daar is Akkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Rębała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 3:0

12e minuut.
Lindblad rent richting de bal. Obradors onderschept slim de pass. Obradors passt de bal in één keer door. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 4:0

14e minuut.
Saarikari geeft de bal voor. Levonen kopt de bal weg. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Rębała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 5:0

21e minuut.
Kaczmarek passt de bal met de wreef. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică passt de bal zonder na te denken. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 6:0

27e minuut.
Kaczmarek passt de bal met de wreef. Urzică is nu in balbezit. Urzică passt de bal zonder na te denken. Obradors bereikt de bal nog maar net als eerste. Obradors haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Obradors geeft de bal voor. Urzică kopt de bal weg. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akkanen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 7:0

32e minuut.
Puolakainen geeft een lange en hoge pass. Vidanov kopt de bal weg. Levonen probeert naar een medespeler te passen. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 8:0

34e minuut.
Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Siikavire bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akkanen de bal onder controle te krijgen. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Votrubec met een sublieme pass. Obradors met een sublieme pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali schiet op doel. Rębała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 9:0

39e minuut.
Klungelig pakt Siikavire de bal. Obradors is nu in balbezit. Obradors passt de bal zonder na te denken. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 10:0

42e minuut.
Kaczmarek geeft een hoge lob. Obradors kopt de bal weg. Daar is Siikavire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 11:0

43e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali passt de bal in één keer door. Obradors speelt de bal door. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lindblad kopt de bal weg. Vidanov kan de bal niet met de borst controleren. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... Henríquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 17%, The Outsider 83%.
Team Fastball - The Outsider 11:1

54e minuut.
Siikavire geeft een hoge lob. Perälahti rent richting de bal. Perälahti geeft een hoge lob. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali schiet op doel. Rębała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 12:1

57e minuut.
Lindblad passt de bal met de wreef. Kujansivu rent richting de bal. Kaczmarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaczmarek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Levonen verovert de bal door een tackle van achteren. Levonen met een sublieme pass. Obradors met een sublieme pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nurmijoki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Osório met de inworp. Levonen heeft problemen om de bal te vangen. Levonen geeft de bal voor. Pasquali springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nurmijoki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Pasquali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puolakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 13:1

68e minuut.
Kaczmarek onderschept slim de pass. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Puolakainen heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Rębała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Saarikari de bal. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 14:1

79e minuut.
Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal zonder na te denken. Kaczmarek is nu in balbezit. Kaczmarek geeft de bal voor. Pasquali maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

81e minuut.
Klungelig pakt Levonen de bal. Levonen met een sublieme pass. Urzică rent richting de bal. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Votrubec kopt de bal weg. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică passt de bal in één keer door. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - The Outsider 15:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 23%, The Outsider 77%.
Team Fastball - The Outsider 15:1