Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovaniemi rangers fc kultsue
433 Tactiek o442
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Pesämäki kopt de bal weg. Daar is Mahonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallinmäki rent richting de bal. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ... Pajuaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:1

8e minuut.
Pirkkanen passt de bal zonder na te denken. Semaver rent richting de bal. Semaver passt de bal met de wreef. Vallinmäki rent richting de bal. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ... Pajuaho bokst de bal weg.

9e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver met een sublieme pass. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki haalt uit met een fantastische trap. Tervamäki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salmenniemi zal de hoekschop nemen. Pesämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:2

14e minuut.
Semaver passt de bal zonder na te denken. Salmenniemi rent richting de bal. Salmenniemi passt de bal zonder na te denken. Semaver rent richting de bal. Semaver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Sysiharju is nu in balbezit. Semaver onderschept slim de pass. Semaver passt de bal in één keer door. Daar is Vallinmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallinmäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sysiharju is nu in balbezit. Sysiharju passt de bal zonder na te denken. Daar is Semaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semaver draait met de bal, schiet en ... Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:3

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pajuaho met een harde bal richting middenveld. Pesämäki kopt de bal weg. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pajuaho trapt de bal weg. Salmenniemi kopt de bal weg. Semaver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallinmäki de bal. Vallinmäki haalt uit met een fantastische trap. Pajuaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Collura bereikt de bal nog maar net als eerste. Collura passt de bal in één keer door. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saviniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saviniemi passt de bal zonder na te denken. Pesämäki probeert naar een medespeler te passen. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver schiet op doel. Pajuaho bokst de bal weg.

31e minuut.
Pesämäki verovert de bal door een tackle van achteren. Pesämäki passt de bal met de wreef. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:4

37e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki is nu in balbezit. Semaver is nu in balbezit. Semaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:5

38e minuut.
Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki passt de bal in één keer door. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Semaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semaver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Pajuaho met een harde bal richting middenveld. Pirkkanen kopt de bal weg. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lönnblad met een sublieme pass. Pesämäki rent richting de bal. Pesämäki passt de bal in één keer door. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hännikäinen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sahanaho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovaniemi rangers 84%, fc kultsue 16%.
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:5

48e minuut.
Vallinmäki onderschept slim de pass. Vallinmäki probeert naar een medespeler te passen. Pirkkanen geeft een lange en hoge pass. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:6

50e minuut.
Vallinmäki rent richting de bal. Pirkkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkkanen geeft de bal voor. Pesämäki rent richting de bal. Pesämäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirkkanen neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Semaver rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semaver is nu in balbezit. Semaver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:7

53e minuut.
Dziadur probeert naar een medespeler te passen. Semaver is nu in balbezit. Semaver probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Semaver probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki rent richting de bal. Tervakorpi rent richting de bal. Vallinmäki onderschept slim de pass. Vallinmäki geeft een hoge lob. Pajuaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Collura passt de bal in één keer door. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:8

65e minuut.
Pesämäki met een sublieme pass. Salmenniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenniemi speelt de bal door. Semaver is nu in balbezit. Semaver draait met de bal, schiet en ... Pajuaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Vallinmäki speelt de bal door. Nurmirinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkkanen onderschept slim de pass. Pirkkanen geeft de bal voor. Semaver springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pirkkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirkkanen speelt de bal door. Vallinmäki rent richting de bal. Semaver rent richting de bal. Semaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:9

78e minuut.
Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesämäki passt de bal met de wreef. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:10

80e minuut.
Vallinmäki draait met de bal, schiet en ... Tervamäki probeert de bal aan de voet te houden. Semaver is nu in balbezit. Semaver draait met de bal, schiet en ... Pajuaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:11

84e minuut.
Sahanaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziadur verovert de bal door een tackle van achteren. Dziadur passt de bal met de wreef. Collura bereikt de bal nog maar net als eerste. Collura passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:12

84e minuut.
Yrttiranta probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki passt de bal in één keer door. Semaver is nu in balbezit. Semaver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:13

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Sysiharju de bal onder controle te krijgen. Vallinmäki rent richting de bal. Vallinmäki passt de bal zonder na te denken. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel. Pajuaho bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Vuorimaa rent richting de bal. Salmenniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenniemi met een sublieme pass. Semaver is nu in balbezit. Semaver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovaniemi rangers 83%, fc kultsue 17%.
Fc Rovaniemi rangers - fc kultsue 0:13