Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Elävä Elämä Nova fc
Normal Tactiek nimi
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Sádlo is nu in balbezit. Sádlo geeft een hoge lob. Sulkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso verovert de bal door een tackle van achteren. Riflesso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:1

8e minuut.
Musto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsy verovert de bal door een tackle van achteren. Kutsy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt García Conde de bal. García Conde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kutsy geeft een lange en hoge pass. Riflesso probeert naar een medespeler te passen. Tervakangas heeft problemen om de bal te vangen. Tervakangas draait met de bal, schiet en ... Margitay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nurmilehto passt de bal met de wreef. García Conde is nu in balbezit. Riflesso rent richting de bal. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:2

18e minuut.
Huhmarniemi met de inworp. Kutsy probeert naar een medespeler te passen. Tervakangas probeert naar een medespeler te passen. Curva rent richting de bal. Curva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Margitay trapt de bal weg. Tervakangas kopt de bal weg. Daar is Saukkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Huhmarniemi met de inworp. Kutsy rent richting de bal. Kutsy probeert naar een medespeler te passen. Curva bereikt de bal nog maar net als eerste. Curva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Margitay met een harde bal richting middenveld. Nummivuori kopt de bal weg. Riflesso rent richting de bal. Riflesso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Margitay trapt de bal weg van het doel. Kutsy kopt de bal weg. Daar is Sulkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso schiet op doel. De bal raakt de paal. Margitay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kutsy probeert naar een medespeler te passen. Tervakangas met een sublieme pass. Curva bereikt de bal nog maar net als eerste. Curva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:3

40e minuut.
Saukkola heeft problemen om de bal te vangen. Riflesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Riflesso verovert de bal door een tackle van achteren. Riflesso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Nurmilehto geeft een hoge lob. Inworp. Curva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutsy is nu in balbezit. Kutsy haalt uit met een fantastische trap. Margitay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elävä Elämä 75%, Nova fc 25%.
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:3

46e minuut.
Hacsek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lammio passt de bal met de wreef. Barbet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hacsek de bal onder controle te krijgen. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Musto controleert de bal met de borst. Kutsy is nu in balbezit. Kutsy passt de bal met de wreef. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Riflesso rent richting de bal. Riflesso passt de bal met de wreef. Curva is nu in balbezit. Curva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:4

61e minuut.
Tikkala komt het veld opgelopen. Pyhälammi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pyhälammi rent richting de bal. Tervakangas onderschept slim de pass. Tervakangas passt de bal zonder na te denken. Riflesso rent richting de bal. Riflesso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Huhmarniemi onderschept slim de pass. Huhmarniemi geeft een hoge lob. Riflesso rent richting de bal. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Margitay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:5

66e minuut.
Riflesso passt de bal zonder na te denken. Curva bereikt de bal nog maar net als eerste. Curva geeft een lange en hoge pass. Riflesso is nu in balbezit. Riflesso haalt uit met een fantastische trap. Margitay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:6

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Pyhälammi de bal onder controle te krijgen. Riflesso rent richting de bal. Curva is nu in balbezit. Curva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:7

72e minuut.
Kutsy speelt de bal door. Curva bereikt de bal nog maar net als eerste. Curva geeft de bal voor. García Conde is nu in balbezit. García Conde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:8

77e minuut.
Curva is nu in balbezit. Curva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Riflesso de bal. García Conde rent richting de bal. García Conde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:9

78e minuut.
Tikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Curva onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musto. Musto krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Barbet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nurmilehto de bal onder controle te krijgen. Musto is nu in balbezit. Riflesso verovert de bal door een tackle van achteren. Riflesso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Elävä Elämä 64%, Nova fc 36%.
FC Elävä Elämä - Nova fc 0:9