Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajantien Dynamo Pihlajasaari
352 Tactiek 1 div
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 58.6
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Orfali geeft de bal voor. Bondarev geeft een hoge lob. Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een lange en hoge pass. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier passt de bal in één keer door. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier geeft een lange en hoge pass. Lopata is nu in balbezit. Lopata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier speelt de bal door. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas schiet op doel. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:1

8e minuut.
Groosjohan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lopata met een snelle inworp. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
de la Hoz passt de bal met de wreef. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier schiet op doel. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Derli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:2

17e minuut.
Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tsiartas de bal onder controle te krijgen. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:3

20e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Stencel rent richting de bal. Stencel geeft een hoge lob. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Stencel rent richting de bal. Stencel passt de bal zonder na te denken. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. De Knoeier is nu in balbezit. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:4

27e minuut.
Tsiartas rent richting de bal. Groosjohan onderschept slim de pass. Groosjohan passt de bal met de wreef. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Tsiartas de bal. Tsiartas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orfali de bal. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:5

31e minuut.
De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier passt de bal met de wreef. Tsiartas heeft problemen om de bal te vangen. Tsiartas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:6

35e minuut.
de la Hoz passt de bal in één keer door. Kövér is nu in balbezit. Kövér speelt de bal door. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier schiet op doel. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Groosjohan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Serafini met de inworp. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kövér rent richting de bal. Orfali onderschept slim de pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier verovert de bal door een tackle van achteren. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. Lopata rent richting de bal. Lopata geeft de bal voor. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier schiet op doel. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 67%, Pihlajasaari 33%.
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 0:6

47e minuut.
Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Eynullayev speelt de bal door. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Eynullayev passt de bal met de wreef. Bondarev rent richting de bal. Bondarev passt de bal met de wreef. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Väre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Serafini de bal. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:6

54e minuut.
Kövér speelt de bal door. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas schiet op doel. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:7

58e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér onderschept slim de pass. de la Hoz met een sublieme pass. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Hoz passt de bal zonder na te denken. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas geeft een lange en hoge pass. De Knoeier krijgt zijn hoofd ertegen. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zambrzycki met een sublieme pass. Klungelig pakt Kövér de bal. Kövér passt de bal zonder na te denken. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. de la Hoz met een sublieme pass. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Suma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma probeert naar een medespeler te passen. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Zambrzycki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bondarev heeft problemen om de bal te vangen. Bondarev passt de bal zonder na te denken. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Groosjohan geeft de bal voor. Brătescu kopt de bal weg. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier draait met de bal, schiet en ... Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Groosjohan de bal onder controle te krijgen. de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hoz geeft een hoge lob. Daar is De Knoeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Knoeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 54%, Pihlajasaari 46%.
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:7