Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kursun pallo Lahti Hotspurs
442 Tactiek england
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Trucido met een sublieme pass. Fleury met een sublieme pass. Angiolini speelt de bal door. Gencel is nu in balbezit. Gencel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Beronja heeft problemen om de bal te vangen. Zukić met een sublieme pass. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić geeft de bal voor. Shamir krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Filipski kopt de bal weg. Kirtutmaz is nu in balbezit. Suárez Rodríguez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suárez Rodríguez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Kirtutmaz rent richting de bal. Kirtutmaz passt de bal met de wreef. Angiolini met een sublieme pass. Gencel rent richting de bal. Gencel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kirtutmaz heeft problemen om de bal te vangen. Kirtutmaz met een sublieme pass. Gencel is nu in balbezit. Gencel haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Lahti Hotspurs 1:0

21e minuut.
Gencel rent richting de bal. Gencel passt de bal in één keer door. Kondrashchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kirtutmaz de bal. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Lahti Hotspurs 2:0

38e minuut.
Calderón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zukić de bal. Angiolini begaat een overtreding. Angiolini krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Piekkala geeft de bal voor. Shamir kopt de bal weg. Bilić probeert de bal met de borst te controleren. Bilić geeft de bal voor. Shamir springt en kopt de bal. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Angiolini kopt de bal weg. Gencel is nu in balbezit. Gencel passt de bal in één keer door. Kirtutmaz rent richting de bal. Kirtutmaz schiet op doel. Nelson bokst de bal weg. Kondrashchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrashchenko geeft de bal voor. Shamir kopt de bal weg. Piekkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekkala geeft een hoge lob. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 51%, Lahti Hotspurs 49%.
Kursun pallo - Lahti Hotspurs 2:0

50e minuut.
Sajdak passt de bal zonder na te denken. Trucido geeft de bal voor. Bilić is nu in balbezit. Bilić geeft de bal voor. Shamir maakt een snoekduik en kopt de bal. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Misterny verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zukić is nu in balbezit. Zukić geeft een lange en hoge pass. Pavoni bokst de bal weg. Shamir is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Filipski heeft problemen om de bal te vangen. Filipski met een sublieme pass. Sajdak is nu in balbezit. Kirtutmaz onderschept slim de pass. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Filipski passt de bal in één keer door. Angiolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angiolini geeft een hoge lob. Kirtutmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Angiolini is nu in balbezit. Angiolini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirtutmaz de bal. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Lahti Hotspurs 3:0

73e minuut.
Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić onderschept slim de pass. Bilić probeert naar een medespeler te passen. Shamir is nu in balbezit. Shamir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trucido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilić rent richting de bal. Bilić geeft de bal voor. Shamir springt en kopt de bal. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 50%, Lahti Hotspurs 50%.
Kursun pallo - Lahti Hotspurs 3:0