Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers FC Capitano
brrrrrrring Tactiek Prässi2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Salm bereikt de bal nog maar net als eerste. Salm geeft de bal voor. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou schiet op doel. Khachaturyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vandereet geeft een hoge lob. Pasovský kopt de bal weg. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou schiet op doel. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 1:0

6e minuut.
Vilppula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niinilammi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clain. Clain krijgt een gele kaart. Niinilammi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilppula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wolf probeert de bal aan de voet te houden. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Belas probeert naar een medespeler te passen. Niinilammi is nu in balbezit. Niinilammi passt de bal met de wreef. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg.

22e minuut.
Leikola met een snelle inworp. Pirttiluoma met een sublieme pass. Merisalo heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Belas met een sublieme pass. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain geeft de bal voor. Masnou is nu in balbezit. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 2:0

29e minuut.
Peräjärvi geeft de bal voor. Daar is Hurula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soldevilla krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Salm rent richting de bal. Salm passt de bal zonder na te denken. Masnou is nu in balbezit. Masnou draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan bokst de bal weg.

42e minuut.
Vandereet onderschept slim de pass. Daar is Vandereet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandereet met een sublieme pass. Pasovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan bokst de bal weg. Masnou rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 52%, FC Capitano 48%.
Myyr-York Rangers - FC Capitano 3:0

49e minuut.
Daar is Masnou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain met een sublieme pass. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet geeft een lange en hoge pass. Masnou is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 4:0

52e minuut.
Clain rent richting de bal. Clain passt de bal zonder na te denken. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 5:0

57e minuut.
Soldevilla rent richting de bal. Peräjärvi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leikola neemt de hoekschop. Hurula maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Vandereet rent richting de bal. Vandereet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Belas is nu in balbezit. Belas passt de bal in één keer door. Clain geeft de bal voor. Masnou rent richting de bal. Masnou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Vilppula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niinilammi speelt de bal door. Pasovský rent richting de bal. Pasovský draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Buitenspel voor Pasovský. Goede buitenspelval van de verdediging. Varonen komt het veld opgelopen. Viskari komt het veld opgelopen. Kuusiluoma komt het veld opgelopen. Sánchez Benito komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Varonen met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuusiluoma stond buitenspel. Ilmarinen neemt vlug de vrije trap. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Varonen geeft een hoge lob. Sánchez Benito kopt de bal weg. Daar is Masnou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 6:0

82e minuut.
Peräaho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula onderschept slim de pass. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg.

83e minuut.
Peräjärvi geeft de bal voor. Salm is nu in balbezit. Salm geeft de bal voor. Masnou is nu in balbezit. Masnou draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuusiluoma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Capitano 7:0

87e minuut.
Vilppula met een sublieme pass. Kuusiluoma rent richting de bal. Ilmarinen rent richting de bal. Kuusiluoma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuusiluoma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 42%, FC Capitano 58%.
Myyr-York Rangers - FC Capitano 7:0