Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kursun pallo Rajantien Dynamo
442 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Mazurek is nu in balbezit. Mazurek speelt de bal door. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ... Pavoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 0:1

2e minuut.
Suma onderschept slim de pass. Suma speelt de bal door. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kukla de bal. Kukla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mazurek passt de bal zonder na te denken. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu rent richting de bal. Kukla onderschept slim de pass. Kukla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gencel probeert naar een medespeler te passen. Ćorić rent richting de bal. Stencel begaat een overtreding. Stencel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Olondris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stencel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurek rent richting de bal. Mazurek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bondarev met een sublieme pass. Suma rent richting de bal. Suma passt de bal zonder na te denken. Kukla is nu in balbezit. Kukla schiet op doel. Pavoni bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stencel neemt de hoekschop. Suma krijgt zijn hoofd ertegen. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Eynullayev rent richting de bal. Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 1:1

30e minuut.
Gencel met een sublieme pass. Beronja rent richting de bal. Beronja passt de bal zonder na te denken. Kirtutmaz rent richting de bal. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 2:1

33e minuut.
Suma passt de bal in één keer door. Kukla is nu in balbezit. Kukla passt de bal zonder na te denken. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Misterny is nu in balbezit. Misterny passt de bal met de wreef. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Eynullayev speelt de bal door. Bondarev speelt de bal door. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. Pavoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 2:2

41e minuut.
Casal geeft een hoge lob. Derli probeert de bal met de borst te controleren. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 64%, Rajantien Dynamo 36%.
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 3:2

47e minuut.
Orfali kopt de bal weg. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olondris. Olondris krijgt een gele kaart. Kukla raakt geblesseerd tijdens het duel. Stencel met een snel genomen vrije trap. Kukla krijgt zijn hoofd ertegen. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 3:3

55e minuut.
Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mazurek de bal onder controle te krijgen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Beronja geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz kopt de bal weg. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Gencel schiet op doel. Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić onderschept slim de pass. Ćorić met een sublieme pass. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Groosjohan de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beronja zal de hoekschop nemen. Berghausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gencel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fleury geeft een lange en hoge pass. Derli rent richting de bal. Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Gencel haalt uit met een fantastische trap. Berghausen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 4:3

66e minuut.
Filipski probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ... Misterny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kirtutmaz rent richting de bal. Derli verovert de bal door een tackle van achteren. Derli probeert naar een medespeler te passen. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ... Pavoni bokst de bal weg.

73e minuut.
Ćorić is nu in balbezit. Ćorić speelt de bal door. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Derli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli begaat een overtreding. Derli krijgt een gele kaart. Gencel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fleury met een snel genomen vrije trap. Kirtutmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 57%, Rajantien Dynamo 43%.
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 4:3