Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano FC Wiinikka
Prässi2 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Japinha passt de bal met de wreef. Daar is Pohůnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnoux geeft een hoge lob. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Wiinikka 0:1

6e minuut.
Japinha passt de bal met de wreef. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha passt de bal met de wreef. Arnoux is nu in balbezit. Arnoux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Japinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pohůnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Merisalo geeft de bal voor. Hurula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Capitano - FC Wiinikka 1:1

9e minuut.
Bennaars met de inworp. Leikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha begaat een overtreding. Garrincha krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Leikola is nu in balbezit. Leikola passt de bal met de wreef. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Wiinikka 1:2

11e minuut.
Villamayor passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leikola met een snelle inworp. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Dhabihiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dhabihiyan passt de bal met de wreef. Arnoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoux geeft de bal voor. Villamayor springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Khachaturyan trapt de bal weg van het doel. Garrincha kopt de bal weg. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Wiinikka 1:3

23e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Merisalo rent richting de bal. Merisalo haalt uit met een fantastische trap. Altınkurt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Khachaturyan met een sublieme pass. Bennaars kopt de bal weg. Villamayor rent richting de bal. Villamayor geeft de bal voor. Ribeiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 51%, FC Wiinikka 49%.
FC Capitano - FC Wiinikka 1:3

46e minuut.
Pirttiluoma speelt de bal door. Merisalo rent richting de bal. Japinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Japinha krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Boiangiu is nu in balbezit. Dhabihiyan rent richting de bal. Dhabihiyan passt de bal zonder na te denken. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Peräjärvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cancedda de bal. Cancedda geeft een hoge lob. Arnoux is nu in balbezit. Arnoux geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Wiinikka 1:4

53e minuut.
Ilmarinen rent richting de bal. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Villamayor rent richting de bal. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Wiinikka 1:5

56e minuut.
Dhabihiyan geeft een lange en hoge pass. Ribeiro kopt de bal weg. Arnoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arnoux de bal. Arnoux draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arnoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoux geeft een lange en hoge pass. Japinha kopt de bal weg. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel. Khachaturyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - FC Wiinikka 1:6

72e minuut.
Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro geeft een hoge lob. Garrincha speelt de bal door. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Leikola geeft een hoge lob. Merisalo kopt de bal weg. Montes is nu in balbezit. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Arnoux rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilppula. Arnoux raakt geblesseerd tijdens het duel. Pohůnek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villamayor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Arnoux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnoux geeft een hoge lob. Pirttiluoma kopt de bal weg. Garrincha rent richting de bal. Garrincha geeft de bal voor. Khachaturyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Altınkurt speelt de bal door. Niinilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinilammi passt de bal in één keer door. Hurula rent richting de bal. Hurula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dhabihiyan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niinilammi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hurula maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Dhabihiyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 57%, FC Wiinikka 43%.
FC Capitano - FC Wiinikka 1:6