Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers Mad Devils
brrrrrrring Tactiek 343
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 32.2
solid Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen good


1e minuut.
Varonen passt de bal zonder na te denken. Sánchez Benito met een sublieme pass. Sistola is nu in balbezit. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Sistola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syväluoma rent richting de bal. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel. Klungelig pakt Joensuu de bal. De bal raakt de paal. Palola rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Varonen zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuusiluoma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 1:0

4e minuut.
Viskari passt de bal in één keer door. Sistola is nu in balbezit. Joensuu verovert de bal door een tackle van achteren. Kuusiluoma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Viskari is nu in balbezit. Viskari probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito geeft de bal voor. Kuusiluoma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 2:0

13e minuut.
Toivanen passt de bal met de wreef. Papinniemi rent richting de bal. Papinniemi met een sublieme pass. Uotinen rent richting de bal. Uotinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari geeft een lange en hoge pass. Kuusiluoma met een sublieme pass. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kuusiluoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Matinaho ... Strafschop! Kuusiluoma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Benito zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 3:0

23e minuut.
Akkanen speelt de bal door. Varonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varonen geeft de bal voor. Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
David met een harde bal richting middenveld. Papinniemi kopt de bal weg. Ylilehto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uotinen is nu in balbezit. Uotinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Takanen is nu in balbezit. Viskari verovert de bal door een tackle van achteren. Viskari speelt de bal door. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
David trapt de bal weg. Viskari kopt de bal weg. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ... David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari passt de bal in één keer door. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito is nu in balbezit. Sánchez Benito schiet op doel. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma is nu in balbezit. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
David trapt de bal weg. Klungelig pakt Viskari de bal. Viskari probeert naar een medespeler te passen. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma schiet op doel. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma passt de bal in één keer door. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 4:0

39e minuut.
Särkilammi geeft de bal voor. Inworp. Toivanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uotinen schiet op doel. Mutanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 34%, Mad Devils 66%.
Myyr-York Rangers - Mad Devils 4:0

54e minuut.
Sistola passt de bal in één keer door. Syväluoma onderschept slim de pass. Kuusiluoma kan de bal niet met de borst controleren. Kuusiluoma schiet op doel. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 5:0

58e minuut.
Joensuu geeft de bal voor. Akkanen geeft de bal voor. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 6:0

62e minuut.
Viskari rent richting de bal. Klungelig pakt Varonen de bal. Varonen passt de bal met de wreef. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ... David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Benito is nu in balbezit. Sánchez Benito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Akkanen geeft de bal voor. Kuusiluoma is nu in balbezit. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belas komt het veld opgelopen. Soldevilla komt het veld opgelopen. Masnou komt het veld opgelopen. Vandereet komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Belas geeft een lange en hoge pass. Sistola kopt de bal weg. Masnou rent richting de bal. Masnou schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vandereet heeft problemen om de bal te vangen. Vandereet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Mad Devils 7:0

86e minuut.
Akkanen geeft een hoge lob. Vandereet speelt de bal door. Klungelig pakt Joensuu de bal. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 22%, Mad Devils 78%.
Myyr-York Rangers - Mad Devils 7:0