Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajantien Dynamo Lahti Hotspurs
352 Tactiek england
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
26 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 64.3
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kukla is nu in balbezit. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Lahti Hotspurs 1:0

3e minuut.
Tannila probeert naar een medespeler te passen. Zukić rent richting de bal. Zukić geeft de bal voor. Bilić rent richting de bal. Bilić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Trucido verovert de bal door een tackle van achteren. Trucido probeert naar een medespeler te passen. Zukić met een sublieme pass. Shamir is nu in balbezit. Shamir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Shamir passt de bal in één keer door. Kukla rent richting de bal. Alcântara begaat een overtreding. Alcântara krijgt een gele kaart. Kukla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jiménez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Suma rent richting de bal. Suma passt de bal met de wreef. Bondarev geeft een hoge lob. Kukla maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Zukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukić passt de bal in één keer door. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir haalt uit met een fantastische trap. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Frączak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekkala met de inworp. Zukić geeft een lange en hoge pass. Shamir springt en kopt de bal. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Groosjohan rent richting de bal. Groosjohan passt de bal zonder na te denken. Bondarev rent richting de bal. Bondarev geeft een lange en hoge pass. Kukla maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zukić rent richting de bal. Zukić met een sublieme pass. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir haalt uit met een fantastische trap. Berghausen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Bilić de bal onder controle te krijgen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara speelt de bal door. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir haalt uit met een fantastische trap. Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Suma speelt de bal door. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek probeert naar een medespeler te passen. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bondarev met een sublieme pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcântara. Alcântara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Kondrashchenko probeert naar een medespeler te passen. Bilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilić passt de bal met de wreef. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir draait met de bal, schiet en ... Berghausen bokst de bal weg.

39e minuut.
Suárez Rodríguez speelt de bal door. Piekkala is nu in balbezit. Piekkala passt de bal in één keer door. Shamir is nu in balbezit. Shamir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 54%, Lahti Hotspurs 46%.
Rajantien Dynamo - Lahti Hotspurs 1:0

46e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek passt de bal in één keer door. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Bilić is nu in balbezit. Bilić passt de bal zonder na te denken. Shamir is nu in balbezit. Shamir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajantien Dynamo - Lahti Hotspurs 1:1

54e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Kukla rent richting de bal. Kukla passt de bal met de wreef. Suma rent richting de bal. Suma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mazurek is nu in balbezit. Mazurek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bondarev de bal. Bondarev geeft een lange en hoge pass. Suma springt en kopt de bal. Nelson bokst de bal weg.

59e minuut.
Piekkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekkala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shamir de bal. Shamir haalt uit met een fantastische trap. Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Eynullayev met een sublieme pass. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma passt de bal in één keer door. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Lahti Hotspurs 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orfali met de inworp. Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel geeft een lange en hoge pass. Suma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zukić kopt de bal weg. Frączak heeft problemen om de bal te vangen. Shamir onderschept slim de pass. Shamir draait met de bal, schiet en ... Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Orfali is nu in balbezit. Met opzet legt Shamir zijn tegenspeler op de grond. Orfali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiménez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bondarev rent richting de bal. Bondarev passt de bal in één keer door. Suma rent richting de bal. Bondarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarev geeft een lange en hoge pass. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Lahti Hotspurs 3:1

76e minuut.
Bondarev met een sublieme pass. Sajdak heeft problemen om de bal te vangen. Kukla is nu in balbezit. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Kukla speelt de bal door. Kondrashchenko onderschept slim de pass. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrashchenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suma raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazurek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

87e minuut.
Bondarev passt de bal zonder na te denken. Suma is nu in balbezit. Suárez Rodríguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez Rodríguez krijgt een gele kaart. Suma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eynullayev met een snel genomen vrije trap. Kukla maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bilić verovert de bal door een tackle van achteren. Bilić passt de bal zonder na te denken. Zukić speelt de bal door. Shamir is nu in balbezit. Shamir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 42%, Lahti Hotspurs 58%.
Rajantien Dynamo - Lahti Hotspurs 3:1