Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wiinikka Myyr-York Rangers
442 Tactiek brrrrrrring
63% Balbezit 37%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 47.2
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Garrincha passt de bal in één keer door. Bennaars geeft de bal voor. Villamayor kopt de bal weg. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro schiet op doel. Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Villamayor kopt de bal weg. Daar is Merilinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Mutanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 1:0

12e minuut.
Cancedda met een sublieme pass. Pohůnek is nu in balbezit. Pohůnek geeft een lange en hoge pass. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor schiet op doel. Mutanen bokst de bal weg.

14e minuut.
Akkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Akkanen probeert naar een medespeler te passen. Viirola kan de bal niet met de borst controleren. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Mutanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ylilehto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bennaars de bal. Sánchez Benito is nu in balbezit. Sánchez Benito geeft een hoge lob. Kuusiluoma springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ribeiro onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arnoux neemt de hoekschop. Japinha heeft problemen om de bal te vangen. Japinha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arnoux geeft een lange en hoge pass. Viirola heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Merilinna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 2:0

41e minuut.
Bennaars speelt de bal door. Pohůnek heeft problemen om de bal te vangen. Varonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pohůnek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pohůnek kan niet meer verder spelen. Schaaphok komt het veld opgelopen. Cancedda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sánchez Benito probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez Benito geeft een hoge lob. Montes heeft problemen om de bal te vangen. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ... Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Särkilammi is nu in balbezit. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro passt de bal in één keer door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Mutanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mutanen speelt de bal door. Sistola kopt de bal weg. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma schiet op doel. Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 44%, Myyr-York Rangers 56%.
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 2:0

46e minuut.
Arnoux is nu in balbezit. Arnoux geeft de bal voor. Garrincha speelt de bal door. Klungelig pakt Cancedda de bal. Cancedda geeft de bal voor. Mutanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kuusiluoma rent richting de bal. Montes onderschept slim de pass. Montes speelt de bal door. Arnoux is nu in balbezit. Arnoux geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Akkanen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dhabihiyan de bal onder controle te krijgen. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ... Altınkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Mutanen speelt de bal door. Garrincha kopt de bal weg. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaaphok met de inworp. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Mutanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 3:0

62e minuut.
Ribeiro kan de bal niet met de borst controleren. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha rent richting de bal. Japinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ylilehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cancedda passt de bal met de wreef. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylilehto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garrincha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ribeiro neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 4:0

77e minuut.
Doeltrap. Vandereet komt het veld opgelopen. Masnou komt het veld opgelopen. Clain komt het veld opgelopen. Belas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Belas is nu in balbezit. Belas passt de bal zonder na te denken. Masnou is nu in balbezit. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bennaars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belas rent richting de bal. Garrincha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garrincha krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dhabihiyan is nu in balbezit. Masnou onderschept slim de pass. Masnou speelt de bal door. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel. Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet passt de bal zonder na te denken. Dhabihiyan verovert de bal door een tackle van achteren. Masnou heeft problemen om de bal te vangen. Masnou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masnou is nu in balbezit. Dhabihiyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dhabihiyan krijgt een gele kaart. Masnou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vandereet neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 55%, Myyr-York Rangers 45%.
FC Wiinikka - Myyr-York Rangers 4:1