Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Citizens FC Wiinikka
TexMexD1 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten excellent
outstanding Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arnoux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pea probeert de bal met de borst te controleren. Villamayor onderschept slim de pass. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garrincha is nu in balbezit. Grecu met een sublieme pass. Dhabihiyan geeft een lange en hoge pass. Ribeiro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - FC Wiinikka 0:1

6e minuut.
Vuohikangas passt de bal in één keer door. Vedentaka is nu in balbezit. Vedentaka passt de bal met de wreef. Tanhuanpää is nu in balbezit. Tanhuanpää haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ribeiro rent richting de bal. Japinha rent richting de bal. Japinha passt de bal met de wreef. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tanhuanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää speelt de bal door. Pykäläinen is nu in balbezit. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ... Dhabihiyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Citizens - FC Wiinikka 1:1

18e minuut.
Mălăiescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pykäläinen. Mălăiescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mălăiescu met een snel genomen vrije trap. Palmunen rent richting de bal. Villamayor verovert de bal door een tackle van achteren. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dunka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sestelo de bal. Sestelo met een sublieme pass. Dunka rent richting de bal. Dunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pea verovert de bal door een tackle van achteren. Vedentaka speelt de bal door. Vuohikangas probeert naar een medespeler te passen. Dunka rent richting de bal. Dunka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Daar is Dunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuohikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohikangas geeft de bal voor. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vuohikangas speelt de bal door. Dunka rent richting de bal. Pykäläinen rent richting de bal. Klungelig pakt Dunka de bal. Dunka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vedentaka met een sublieme pass. Tanhuanpää rent richting de bal. Tanhuanpää passt de bal met de wreef. Pykäläinen rent richting de bal. Pykäläinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dunka draait met de bal, schiet en ... Altınkurt probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro kopt de bal weg. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sobbe passt de bal in één keer door. Dunka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Japinha. Japinha krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tanhuanpää passt de bal met de wreef. Pykäläinen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cancedda. Pykäläinen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pykäläinen kan niet meer verder spelen. Nørkjær komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Tanhuanpää kopt de bal weg. Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær schiet op doel. Altınkurt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tanhuanpää met een sublieme pass. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Citizens 27%, FC Wiinikka 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Citizens - FC Wiinikka 1:1

46e minuut.
Sestelo passt de bal in één keer door. Dunka is nu in balbezit. Japinha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Japinha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dunka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sestelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nørkjær kopt de bal weg. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel. Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ribeiro geeft de bal voor. Tanhuanpää rent richting de bal. Tanhuanpää met een sublieme pass. Dunka rent richting de bal. Dunka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Patraulea passt de bal in één keer door. Tanhuanpää rent richting de bal. Tanhuanpää met een sublieme pass. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vedentaka met de inworp. Tanhuanpää speelt de bal door. Dunka rent richting de bal. Dunka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunka passt de bal zonder na te denken. Nørkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørkjær draait met de bal, schiet en ... Montes probeert de bal aan de voet te houden. Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedentaka onderschept slim de pass. Vedentaka speelt de bal door. Nørkjær rent richting de bal. Nørkjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dunka rent richting de bal. Montes onderschept slim de pass. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Citizens - FC Wiinikka 2:1

72e minuut.
Cancedda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuohikangas met de inworp. Dunka is nu in balbezit. Dunka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Dunka onderschept slim de pass. Tanhuanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanpää passt de bal zonder na te denken. Nørkjær is nu in balbezit. Nørkjær schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sestelo heeft problemen om de bal te vangen. Sestelo passt de bal in één keer door. Vuohikangas rent richting de bal. Dunka is nu in balbezit. Dunka draait met de bal, schiet en ... Altınkurt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Citizens 29%, FC Wiinikka 71%.
FC Citizens - FC Wiinikka 2:1