Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano Lahti Hotspurs
Prässi2 Tactiek england
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Zukić speelt de bal door. Piekkala rent richting de bal. Piekkala geeft de bal voor. Shamir rent richting de bal. Shamir schiet op doel. Khachaturyan bokst de bal weg. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 0:1

9e minuut.
Shamir rent richting de bal. Peräaho rent richting de bal. Shamir onderschept slim de pass. Shamir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 0:2

12e minuut.
Trucido is nu in balbezit. Trucido passt de bal zonder na te denken. Bilić rent richting de bal. Bilić geeft de bal voor. Shamir krijgt zijn hoofd ertegen. Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zukić passt de bal zonder na te denken. Mackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 0:3

28e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikola passt de bal met de wreef. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nelson met een harde bal richting middenveld. Zukić kopt de bal weg. Shamir rent richting de bal. Shamir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 0:4

31e minuut.
Pirttiluoma heeft problemen om de bal te vangen. Pirttiluoma probeert naar een medespeler te passen. Merisalo probeert naar een medespeler te passen. Hurula is nu in balbezit. Hurula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zukić is nu in balbezit. Pirttiluoma onderschept slim de pass. Pirttiluoma probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 1:4

36e minuut.
Piekkala verovert de bal door een tackle van achteren. Piekkala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shamir de bal. Shamir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 1:5

40e minuut.
Zukić heeft problemen om de bal te vangen. Zukić geeft een lange en hoge pass. Piekkala rent richting de bal. Shamir is nu in balbezit. Shamir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 57%, Lahti Hotspurs 43%.
FC Capitano - Lahti Hotspurs 1:5

49e minuut.
Trucido is nu in balbezit. Vilppula verovert de bal door een tackle van achteren. Bilić probeert naar een medespeler te passen. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

50e minuut.
Zukić kopt de bal weg. Piekkala rent richting de bal. Piekkala geeft een lange en hoge pass. Shamir rent richting de bal. Bilić geeft een lange en hoge pass. Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shamir kan de bal niet met de borst controleren. Shamir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 1:6

52e minuut.
Shamir kopt de bal weg. Zukić speelt de bal door. Bilić speelt de bal door. Shamir rent richting de bal. Shamir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bilić is nu in balbezit. Bilić geeft de bal voor. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Sajdak onderschept slim de pass. Sajdak geeft de bal voor. Shamir rent richting de bal. Shamir schiet op doel. Khachaturyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 1:7

67e minuut.
Bilić met een sublieme pass. Mackie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackie geeft een lange en hoge pass. Shamir rent richting de bal. Shamir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vilppula geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilić met een snelle inworp. Zukić geeft de bal voor. Shamir springt en kopt de bal. Khachaturyan bokst de bal weg.

72e minuut.
Niinilammi passt de bal zonder na te denken. Merisalo is nu in balbezit. Merisalo passt de bal met de wreef. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Lahti Hotspurs 2:7

73e minuut.
Zukić passt de bal zonder na te denken. Piekkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekkala geeft een hoge lob. Shamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamir draait met de bal, schiet en ... Khachaturyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Merisalo haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Shamir rent richting de bal. Bilić rent richting de bal. Bilić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Trucido probeert naar een medespeler te passen. Bilić heeft problemen om de bal te vangen. Bilić passt de bal in één keer door. Zukić is nu in balbezit. Zukić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 61%, Lahti Hotspurs 39%.
FC Capitano - Lahti Hotspurs 2:7