Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers Kursun pallo
brrrrrrring Tactiek 442
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Kirtutmaz is nu in balbezit. Salm verovert de bal door een tackle van achteren. Salm geeft een lange en hoge pass. Masnou controleert de bal met de borst. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Belas kopt de bal weg. Clain geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Misterny de bal onder controle te krijgen. Masnou rent richting de bal. Masnou schiet op doel. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pasovský rent richting de bal. Năstăsescu begaat een overtreding. Pasovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Masnou roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Masnou kan niet meer verder spelen. Kuusiluoma komt het veld opgelopen. Pasovský legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Kursun pallo 1:0

23e minuut.
Kuusiluoma rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuusiluoma maakt een snoekduik en kopt de bal. Pavoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Kursun pallo 2:0

41e minuut.
Lancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancken geeft de bal voor. Inworp. Beronja met een snelle inworp. Kirtutmaz geeft een lange en hoge pass. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 48%, Kursun pallo 52%.
Myyr-York Rangers - Kursun pallo 2:0

62e minuut.
Lancken onderschept slim de pass. Lancken passt de bal in één keer door. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský onderschept slim de pass. Pasovský schiet op doel. Pavoni bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angiolini met de inworp. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel verovert de bal door een tackle van achteren. Gencel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Kursun pallo 2:1

72e minuut.
Kuusiluoma probeert de bal met de borst te controleren. Misterny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuusiluoma. Kuusiluoma krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kirtutmaz kopt de bal weg. Beronja bereikt de bal nog maar net als eerste. Beronja passt de bal met de wreef. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varonen komt het veld opgelopen. Viskari komt het veld opgelopen. Sánchez Benito komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Filipski met een sublieme pass. Viskari probeert naar een medespeler te passen. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ... Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 52%, Kursun pallo 48%.
Myyr-York Rangers - Kursun pallo 2:1