Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc inttel MYSSY
Diipadaa Tactiek gooattaavkoe
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 66.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Nieznośny passt de bal met de wreef. Kisielewski met een sublieme pass. Pavelson rent richting de bal. Pavelson schiet op doel. Thormann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Paramanidis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Latynowicz ... Strafschop! Paramanidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paranghel neemt zijn aanloop. Meriño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - MYSSY 0:1

14e minuut.
Oryszko probeert de bal aan de voet te houden. Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oryszko krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński speelt de bal door. Chavez probeert naar een medespeler te passen. Zambrotti rent richting de bal. Zambrotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - MYSSY 0:2

24e minuut.
Oliverić is nu in balbezit. Oliverić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paramanidis de bal. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łapka neemt vlug de vrije trap. Paranghel rent richting de bal. Zambrotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotti schiet op doel. Meriño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - MYSSY 0:3

43e minuut.
Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen. Zhabchenko is nu in balbezit. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Meriño bokst de bal weg. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - MYSSY 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc inttel 57%, MYSSY 43%.
fc inttel - MYSSY 0:4

60e minuut.
Pavelson is nu in balbezit. Pacan rent richting de bal. Pacan passt de bal zonder na te denken. Pavelson rent richting de bal. Pavelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Latynowicz passt de bal zonder na te denken. Łapka rent richting de bal. Kisielewski onderschept slim de pass. Kisielewski schiet op doel. Thormann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc inttel - MYSSY 1:4

86e minuut.
Cwojdziński met een sublieme pass. Mäntylampi met een sublieme pass. Chavez rent richting de bal. Chavez geeft de bal voor. Paranghel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc inttel 50%, MYSSY 50%.
fc inttel - MYSSY 1:4