Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink FC Kanuuna
Midfield Tactiek Ykkönen
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
59.5 gemiddelde waardering 58.9
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Briscariu passt de bal met de wreef. van Anholt heeft problemen om de bal te vangen. van Anholt speelt de bal door. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. van Anholt stond buitenspel. Pátkai komt het veld opgelopen.

23e minuut.
van Anholt rent richting de bal. Pohjala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Anholt raakt geblesseerd tijdens het duel. van Anholt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comeagă maakt een snoekduik en kopt de bal. Danzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Kanuuna 0:1

25e minuut.
van Anholt geeft een hoge lob. Gulevski kopt de bal weg. Filozof rent richting de bal. Filozof geeft de bal voor. Comeagă krijgt zijn hoofd ertegen. Danzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. van Anholt is nu in balbezit. van Anholt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Comeagă de bal. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Danzi bokst de bal weg.

31e minuut.
Gulevski passt de bal met de wreef. Filozof rent richting de bal. Filozof passt de bal in één keer door. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Danzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piloti komt het veld opgelopen. Gulevski met een snelle inworp. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof geeft een hoge lob. Comeagă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohjala speelt de bal door. Klungelig pakt Aidinis de bal. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Aidinis onderschept slim de pass. Aidinis probeert naar een medespeler te passen. Orasniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orasniemi geeft de bal voor. Holba bokst de bal weg.

43e minuut.
Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu met een sublieme pass. Filozof probeert naar een medespeler te passen. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Danzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolchiş onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filozof neemt de hoekschop. Comeagă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gulevski kopt de bal weg. Filozof geeft een hoge lob. Danzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Kanuuna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 50%, FC Kanuuna 50%.
Horrible Stink - FC Kanuuna 0:2

46e minuut.
Malaspina onderschept slim de pass. Gulevski probeert naar een medespeler te passen. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Yuselo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pátkai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Filozof raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nanchev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pátkai kopt de bal weg. Piloti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palito. Piloti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barnaby wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Kanuuna 1:2

52e minuut.
Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu met een sublieme pass. van Anholt is nu in balbezit. van Anholt geeft een lange en hoge pass. Comeagă maakt een snoekduik en kopt de bal. Danzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Danzi probeert naar een medespeler te passen. Pátkai kopt de bal weg. Barnaby rent richting de bal. Piloti rent richting de bal. Piloti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nanchev met een sublieme pass. Aidinis is nu in balbezit. Aidinis geeft een lange en hoge pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Nanchev de bal. Nanchev passt de bal met de wreef. Niittumäki is nu in balbezit. Comeagă verovert de bal door een tackle van achteren. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Danzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boiangiu met een snelle inworp. van Anholt geeft de bal voor. Comeagă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Kanuuna 1:3

75e minuut.
Pátkai kopt de bal weg. Rovio is nu in balbezit. Yuselo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovio onderschept slim de pass. Rovio geeft een lange en hoge pass. Holba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rovio probeert naar een medespeler te passen. Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Piloti rent richting de bal. Piloti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Orasniemi is nu in balbezit. Orasniemi geeft een lange en hoge pass. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti schiet op doel. Holba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 34%, FC Kanuuna 66%.
Horrible Stink - FC Kanuuna 1:3