Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Helsinki BB-BOY
4 Tactiek pakki
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.9 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen very good


4e minuut.
Petru onderschept slim de pass. Lokk is nu in balbezit. Lokk passt de bal zonder na te denken. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Crnogorac geeft een lange en hoge pass. Leimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leimu passt de bal in één keer door. Harjulainen rent richting de bal. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vihantavaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihantavaara passt de bal zonder na te denken. Tyyskä probeert naar een medespeler te passen. Zadra rent richting de bal. Zadra haalt uit met een fantastische trap. Tascón bokst de bal weg.

30e minuut.
Quinteiro is nu in balbezit. Quinteiro geeft een hoge lob. Engel kopt de bal weg. Šiml is nu in balbezit. Šiml schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 52%, BB-BOY 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Helsinki - BB-BOY 0:0

50e minuut.
Leimu geeft een lange en hoge pass. Harjulainen rent richting de bal. Harjulainen passt de bal met de wreef. Zadra is nu in balbezit. Zadra schiet op doel. Tascón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kultanen met de inworp. Tyyskä geeft een hoge lob. Sulikowski kopt de bal weg. Vihantavaara is nu in balbezit. Vihantavaara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kultanen speelt de bal door. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä passt de bal in één keer door. Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra schiet op doel. Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Quinteiro is nu in balbezit. Zadra onderschept slim de pass. Zadra geeft de bal voor. Harjulainen rent richting de bal. Harjulainen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vihantavaara met een sublieme pass. Mavares rent richting de bal. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - BB-BOY 0:1

69e minuut.
Neeser speelt de bal door. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä speelt de bal door. Zadra is nu in balbezit. Zadra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tascón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Leimu is nu in balbezit. Leimu speelt de bal door. Mavares met een sublieme pass. Harjulainen is nu in balbezit. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw probeert naar een medespeler te passen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Neeser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Helsinki - BB-BOY 1:1

78e minuut.
Quinteiro heeft problemen om de bal te vangen. Vihantavaara rent richting de bal. Vihantavaara passt de bal in één keer door. Harjulainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjulainen haalt uit met een fantastische trap. Tascón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Quinteiro passt de bal zonder na te denken. Tričys rent richting de bal. Tričys passt de bal in één keer door. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Soetekouw kopt de bal weg. Lokk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vihantavaara. Vihantavaara krijgt een gele kaart. Lokk raakt geblesseerd tijdens het duel. Lokk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pereda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares passt de bal met de wreef. Quinteiro heeft problemen om de bal te vangen. Harjulainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjulainen draait met de bal, schiet en ... Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mavares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 59%, BB-BOY 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Helsinki - BB-BOY 1:1