Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Potters Mágico Klubi
Normal Tactiek RibS
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 52.2
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Pożegowiak passt de bal met de wreef. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria heeft problemen om de bal te vangen. Cibelli D`Auria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria passt de bal zonder na te denken. Sybis controleert de bal met de borst. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Möller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:1

6e minuut.
Pantović is nu in balbezit. Pantović geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anttolainen de bal onder controle te krijgen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Möller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Paloranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloranta passt de bal in één keer door. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Möller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Paloranta de bal. Cibelli D`Auria onderschept slim de pass. Tompuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Ristola de bal. Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:3

13e minuut.
Cibelli D`Auria verovert de bal door een tackle van achteren. Cibelli D`Auria passt de bal met de wreef. Sybis rent richting de bal. Sybis draait met de bal, schiet en ... Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Juessen passt de bal zonder na te denken. Itäpalo rent richting de bal. Gąsiewski onderschept slim de pass. Gąsiewski geeft de bal voor. Sybis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:4

16e minuut.
Anttolainen geeft een hoge lob. Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak speelt de bal door. Daar is Cibelli D`Auria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Möller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sârbulescu geeft een hoge lob. Inworp. Mehtälä met een snelle inworp. Paloranta rent richting de bal. Paloranta geeft een lange en hoge pass. Kolarovič bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Itäpalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:5

28e minuut.
Möller probeert naar een medespeler te passen. Rafalski kopt de bal weg. Itäpalo heeft problemen om de bal te vangen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Anttolainen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârbulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantović geeft een hoge lob. Cibelli D`Auria krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rantakaisla is nu in balbezit. Rantakaisla passt de bal in één keer door. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria geeft de bal voor. Sybis maakt een snoekduik en kopt de bal. Möller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:6

41e minuut.
Januška bereikt de bal nog maar net als eerste. Januška geeft een hoge lob. Sybis kopt de bal weg. Klungelig pakt Cibelli D`Auria de bal. Cibelli D`Auria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Juessen geeft de bal voor. Daar is Ristola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:7

44e minuut.
Gassen geeft de bal voor. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis passt de bal in één keer door. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potters 71%, Mágico Klubi 29%.
FC Potters - Mágico Klubi 0:7

47e minuut.
Cibelli D`Auria passt de bal met de wreef. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristola geeft een lange en hoge pass. Rafalski probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Juessen speelt de bal door. Daar is Pantović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantović geeft een lange en hoge pass. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Möller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:8

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farjaszewski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantović met een snelle inworp. Sybis rent richting de bal. Sybis draait met de bal, schiet en ... Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:9

55e minuut.
Puolakainen speelt de bal door. Paloranta heeft problemen om de bal te vangen. Cibelli D`Auria verovert de bal door een tackle van achteren. Cibelli D`Auria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gassen passt de bal zonder na te denken. Sybis is nu in balbezit. Ristola is nu in balbezit. Sybis verovert de bal door een tackle van achteren. Sybis draait met de bal, schiet en ... Möller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:10

60e minuut.
Urs komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria passt de bal zonder na te denken. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis schiet op doel. Ristola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:11

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spanoudakis komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pantović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pożegowiak is nu in balbezit. Pożegowiak geeft de bal voor. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović geeft de bal voor. Urs kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pożegowiak met een sublieme pass. Gassen geeft een hoge lob. Cibelli D`Auria kopt de bal weg. Sybis is nu in balbezit. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Möller bokst de bal weg. Sybis is nu in balbezit. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:12

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Möller niet meer kan verder spelen. Kalmari komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pantović geeft een hoge lob. Ristola kopt de bal weg. Klungelig pakt Cibelli D`Auria de bal. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Kalmari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:13

80e minuut.
Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis passt de bal in één keer door. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria schiet op doel. Kalmari probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalmari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ristola is nu in balbezit. Ristola geeft een hoge lob. Spanoudakis kopt de bal weg. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Kalmari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cibelli D`Auria maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalmari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gassen met een sublieme pass. Daar is Pożegowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pożegowiak geeft een hoge lob. Sybis heeft problemen om de bal te vangen. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:14

89e minuut.
Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak passt de bal zonder na te denken. Cibelli D`Auria is nu in balbezit. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Kalmari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potters - Mágico Klubi 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potters 82%, Mágico Klubi 18%.
FC Potters - Mágico Klubi 0:15