Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Torkkila AC Helsinki
Teiskon tussu Tactiek 4
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bá Thành met een snelle inworp. Benesperi geeft de bal voor. Regosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 1:0

4e minuut.
Sabzibov passt de bal met de wreef. Daar is Theodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodor passt de bal met de wreef. Benesperi heeft problemen om de bal te vangen. Benesperi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lokk passt de bal in één keer door. Theodor rent richting de bal. Theodor passt de bal zonder na te denken. Lokk geeft een lange en hoge pass. Sabzibov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Theodor is nu in balbezit. Theodor passt de bal met de wreef. Janvier met een sublieme pass. Regosz rent richting de bal. Regosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà passt de bal zonder na te denken. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 2:0

28e minuut.
Daar is Pirttioja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bá Thành is nu in balbezit. Gavaldà speelt de bal door. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Mäenrinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lina probeert naar een medespeler te passen. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor probeert naar een medespeler te passen. Šiml rent richting de bal. Šiml haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lina verovert de bal door een tackle van achteren. Lina geeft een hoge lob. Šiml springt en kopt de bal. Duraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 2:1

35e minuut.
Crnogorac passt de bal zonder na te denken. Orliński is nu in balbezit. Theodor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodor krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Janvier de bal. Lina bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier verovert de bal door een tackle van achteren. Janvier geeft de bal voor. Regosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tričys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tričys raakt geblesseerd tijdens het duel. Lokk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šiml krijgt zijn hoofd ertegen. Karseras heeft problemen om de bal te vangen. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabzibov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Torkkila - AC Helsinki 2:2

41e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Šiml onderschept slim de pass. Šiml passt de bal zonder na te denken. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 53%, AC Helsinki 47%.
FC. Torkkila - AC Helsinki 2:3

50e minuut.
Křiček met een sublieme pass. Lokk heeft problemen om de bal te vangen. Lokk probeert naar een medespeler te passen. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier passt de bal in één keer door. Regosz is nu in balbezit. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Mäenrinta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Theodor rent richting de bal. Theodor passt de bal met de wreef. Lokk rent richting de bal. Lokk geeft een lange en hoge pass. Sabzibov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Lokk de bal. Karseras geeft de bal voor. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier haalt uit met een fantastische trap. Mäenrinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. Torkkila - AC Helsinki 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 51%, AC Helsinki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Torkkila - AC Helsinki 3:3