Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuonpuoleiset Mágico Klubi
Testaamista Tactiek RibS
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.7 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Pożegowiak passt de bal in één keer door. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Met opzet legt Dragić zijn tegenspeler op de grond. Dragić krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Boragno is nu in balbezit. Gassen verovert de bal door een tackle van achteren. Gassen passt de bal met de wreef. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Mágico Klubi 0:1

14e minuut.
Januška verovert de bal door een tackle van achteren. Januška geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jokilehto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seebach geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Reunamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis onderschept slim de pass. Sybis passt de bal met de wreef. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sybis geeft de bal voor. Henty rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pożegowiak. Pożegowiak krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantović passt de bal in één keer door. Šalaka onderschept slim de pass. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Mágico Klubi 0:2

36e minuut.
Šalaka geeft de bal voor. Inworp. Pantović met een snelle inworp. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Viherketo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cibelli D`Auria rent richting de bal. Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak passt de bal met de wreef. Sybis rent richting de bal. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pantović kopt de bal weg. Sybis probeert de bal met de borst te controleren. Sybis passt de bal zonder na te denken. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria draait met de bal, schiet en ... Viherketo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Mágico Klubi 0:3

44e minuut.
Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. Tuulensuu heeft problemen om de bal te vangen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria schiet op doel. Viherketo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuonpuoleiset 58%, Mágico Klubi 42%.
Tuonpuoleiset - Mágico Klubi 0:3

49e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu passt de bal met de wreef. Gassen probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rafalski neemt vlug de vrije trap. Jokilehto kopt de bal weg. Pożegowiak met een sublieme pass. Cibelli D`Auria rent richting de bal. Cibelli D`Auria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Farjaszewski komt het veld opgelopen. Gassen met de inworp. Gąsiewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pantović met een sublieme pass. Gassen probeert naar een medespeler te passen. Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Cibelli D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibelli D`Auria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Jokilehto de bal. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski passt de bal met de wreef. Sybis is nu in balbezit. Sybis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Urs komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reunamaa rent richting de bal. Pantović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Spanoudakis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pożegowiak met een sublieme pass. Pantović is nu in balbezit. Reunamaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reunamaa krijgt een gele kaart. Pantović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gassen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šalaka heeft problemen om de bal te vangen. Sybis is nu in balbezit. Sybis draait met de bal, schiet en ... Viherketo bokst de bal weg.

72e minuut.
Rafalski onderschept slim de pass. Rafalski geeft de bal voor. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Viherketo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuonpuoleiset - Mágico Klubi 0:4

75e minuut.
Pantović passt de bal zonder na te denken. Šalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis verovert de bal door een tackle van achteren. Sybis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dragić de bal onder controle te krijgen. Viherketo bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Šalaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sybis rent richting de bal. Šalaka onderschept slim de pass. Pożegowiak is nu in balbezit. Pożegowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Viherketo trapt de bal weg van het doel. Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak geeft een hoge lob. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Viherketo speelt de bal door. Gassen probeert de bal met de borst te controleren. Gassen met een sublieme pass. Sybis is nu in balbezit. Sybis schiet op doel. Viherketo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuonpuoleiset 71%, Mágico Klubi 29%.
Tuonpuoleiset - Mágico Klubi 0:4