Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BB-BOY MYSSY
pakki Tactiek gooattaavkoe
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kultanen kopt de bal weg. Tyyskä probeert de bal met de borst te controleren. Căldăraru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Căldăraru krijgt een gele kaart. Tyyskä raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Zambrotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuomennoro komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Łapka is nu in balbezit. Leimu verovert de bal door een tackle van achteren. Leimu passt de bal zonder na te denken. Tihinen rent richting de bal. Tihinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yevtigneev geeft de bal voor. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis passt de bal in één keer door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Yevtigneev geeft een hoge lob. Berbecki rent richting de bal. Berbecki geeft een hoge lob. Daar is Paramanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Neeser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru passt de bal met de wreef. Lichnowski met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 65%, MYSSY 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB-BOY - MYSSY 0:0

46e minuut.
Zadra komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Petru geeft de bal voor. Lichnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichnowski met een sublieme pass. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olechwierowicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tyyskä heeft problemen om de bal te vangen. Tyyskä met een sublieme pass. Olechwierowicz is nu in balbezit. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. Thormann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - MYSSY 1:0

66e minuut.
Paranghel draait met de bal, schiet en ... Neeser met een sublieme pass. Leimu kopt de bal weg. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz schiet op doel. Thormann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Daar is Zadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliverić is nu in balbezit. Căldăraru speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chavez is nu in balbezit. Chavez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paranghel de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BB-BOY - MYSSY 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 73%, MYSSY 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BB-BOY - MYSSY 1:1