Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Helsinki fc inttel
4 Tactiek Diipadaa
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.6 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. Kisielewski onderschept slim de pass. Falzoni rent richting de bal. Falzoni probeert naar een medespeler te passen. Tričys onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 0:1

2e minuut.
Kisielewski rent richting de bal. Tričys verovert de bal door een tackle van achteren. Falzoni onderschept slim de pass. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. Tascón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 0:2

4e minuut.
Carrubba geeft een hoge lob. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 1:2

8e minuut.
Nieznośny geeft een hoge lob. Pavelson rent richting de bal. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Luţă met een sublieme pass. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski passt de bal in één keer door. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Crnogorac geeft een hoge lob. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pandelescu ... Strafschop! Pandelescu krijgt een gele kaart. Pavelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kisielewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tascón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 1:3

14e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel speelt de bal door. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Engel speelt de bal door. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov passt de bal met de wreef. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kisielewski met een sublieme pass. Pacan probeert naar een medespeler te passen. Tričys rent richting de bal. Falzoni onderschept slim de pass. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Nieznośny passt de bal in één keer door. Kisielewski rent richting de bal. Kisielewski passt de bal in één keer door. Falzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tričys de bal. Falzoni speelt de bal door. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson schiet op doel. Tascón bokst de bal weg. Kisielewski speelt de bal door. Falzoni rent richting de bal. Falzoni draait met de bal, schiet en ... Tascón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 1:4

29e minuut.
Nieznośny passt de bal met de wreef. Latynowicz is nu in balbezit. Latynowicz probeert naar een medespeler te passen. Kisielewski rent richting de bal. Kisielewski draait met de bal, schiet en ... Tascón bokst de bal weg.

30e minuut.
Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny verovert de bal door een tackle van achteren. Nieznośny passt de bal zonder na te denken. Pavelson is nu in balbezit. Pavelson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 1:5

36e minuut.
Latynowicz passt de bal in één keer door. Crnogorac met een sublieme pass. Latynowicz speelt de bal door. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pavelson rent richting de bal. Pandelescu rent richting de bal. Falzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Falzoni haalt uit met een fantastische trap. Tascón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Engel probeert naar een medespeler te passen. Sabzibov rent richting de bal. Sabzibov passt de bal met de wreef. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 65%, fc inttel 35%.
AC Helsinki - fc inttel 1:5

47e minuut.
Luţă passt de bal met de wreef. Pacan is nu in balbezit. Kisielewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavelson de bal. Pavelson draait met de bal, schiet en ... Tascón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Crnogorac verovert de bal door een tackle van achteren. Crnogorac passt de bal in één keer door. Engel is nu in balbezit. Engel geeft een lange en hoge pass. Pereda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 2:5

56e minuut.
Klungelig pakt Pavelson de bal. Crnogorac verovert de bal door een tackle van achteren. Crnogorac passt de bal in één keer door. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap. Tascón bokst de bal weg.

63e minuut.
Engel met een sublieme pass. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pereda krijgt zijn hoofd ertegen. Meriño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 3:5

67e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny probeert naar een medespeler te passen. Pacan met een sublieme pass. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni schiet op doel. Tascón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Quinteiro kan de bal niet met de borst controleren. Pacan probeert naar een medespeler te passen. Falzoni is nu in balbezit. Falzoni draait met de bal, schiet en ... Tascón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - fc inttel 3:6

76e minuut.
Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokk geeft een hoge lob. Pereda maakt een snoekduik en kopt de bal. Meriño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 60%, fc inttel 40%.
AC Helsinki - fc inttel 3:6