Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink FC Potters
4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Paloranta is nu in balbezit. Aurasalo onderschept slim de pass. Aurasalo speelt de bal door. Helin is nu in balbezit. Helin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Orasniemi speelt de bal door. Helin rent richting de bal. Helin passt de bal met de wreef. Korkeakoski is nu in balbezit. Korkeakoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 1:0

5e minuut.
Paloranta met een sublieme pass. Helin bereikt de bal nog maar net als eerste. Helin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ristola trapt de bal weg van het doel. Orasniemi rent richting de bal. Orasniemi geeft een hoge lob. Korkeakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 2:0

9e minuut.
Rovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovio passt de bal in één keer door. Korkeakoski is nu in balbezit. Korkeakoski schiet op doel. Kalmari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 3:0

15e minuut.
Orasniemi onderschept slim de pass. Orasniemi geeft een lange en hoge pass. Korkeakoski is nu in balbezit. Korkeakoski haalt uit met een fantastische trap. Kalmari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 4:0

21e minuut.
Uusipaavalniemi kopt de bal weg. Kalmari speelt de bal door. Rovio kopt de bal weg. Korkeakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakoski draait met de bal, schiet en ... Kalmari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalmari probeert naar een medespeler te passen. Rovio kopt de bal weg. Korkeakoski rent richting de bal. Korkeakoski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 5:0

25e minuut.
Daar is Rantakaisla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovio passt de bal zonder na te denken. Korkeakoski rent richting de bal. Korkeakoski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Itäpalo geeft de bal voor. Korkeakoski rent richting de bal. Korkeakoski geeft een lange en hoge pass. Helin rent richting de bal. Helin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 6:0

28e minuut.
Itäpalo geeft een lange en hoge pass. Mehtälä heeft problemen om de bal te vangen. Orasniemi rent richting de bal. Orasniemi geeft een hoge lob. Korkeakoski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Uusipaavalniemi rent richting de bal. Uusipaavalniemi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sillantaus met de inworp. Rovio geeft een lange en hoge pass. Kalmari bokst de bal weg.

34e minuut.
Aurasalo speelt de bal door. Rovio rent richting de bal. Rovio speelt de bal door. Korkeakoski rent richting de bal. Korkeakoski draait met de bal, schiet en ... Kalmari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helin is nu in balbezit. Helin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aurasalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Itäpalo de bal. Sillantaus speelt de bal door. Korkeakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakoski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 25%, FC Potters 75%.
Horrible Stink - FC Potters 7:0

52e minuut.
Buitenspel voor Puolakainen. Goede buitenspelval van de verdediging. Rovio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korkeakoski kopt de bal weg. Helin heeft problemen om de bal te vangen. Helin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Anttolainen is nu in balbezit. Rantakaisla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anttolainen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aurasalo met een snel genomen vrije trap. Helin is nu in balbezit. Helin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kalmari trapt de bal weg. Orasniemi kopt de bal weg. Rovio speelt de bal door. Helin bereikt de bal nog maar net als eerste. Helin draait met de bal, schiet en ... Kalmari bokst de bal weg.

62e minuut.
Aurasalo probeert naar een medespeler te passen. Paloranta rent richting de bal. Pohjala begaat een overtreding. Pohjala krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Rovio passt de bal in één keer door. Korkeakoski speelt de bal door. Orasniemi rent richting de bal. Orasniemi geeft de bal voor. Helin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kalmari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doeltrap. Kalmari met een harde bal richting middenveld. Anttolainen controleert de bal met de borst. Orasniemi is nu in balbezit. Orasniemi schiet op doel. Kalmari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aurasalo geeft de bal voor. Korkeakoski is nu in balbezit. Korkeakoski geeft de bal voor. Rovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 8:0

82e minuut.
Orasniemi heeft problemen om de bal te vangen. Orasniemi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korkeakoski de bal. Helin rent richting de bal. Helin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rovio passt de bal met de wreef. Ristola heeft problemen om de bal te vangen. Korkeakoski is nu in balbezit. Korkeakoski haalt uit met een fantastische trap. Kalmari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 9:0

90e minuut.
Aurasalo is nu in balbezit. Aurasalo passt de bal in één keer door. Rovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakoski rent richting de bal. Korkeakoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Potters 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 23%, FC Potters 77%.
Horrible Stink - FC Potters 10:0