Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuokkalan kauhu :) FC. Torkkila
352 Tactiek Teiskon tussu
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Puolimatka rent richting de bal. Janvier verovert de bal door een tackle van achteren. Janvier met een sublieme pass. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz schiet op doel. Syrjäsalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Benesperi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruusulinna. Benesperi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Křiček met een snel genomen vrije trap. Regosz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:1

16e minuut.
Ylöstalo geeft een hoge lob. Pirinen speelt de bal door. Nyrönen speelt de bal door. Hokkanen is nu in balbezit. Hokkanen draait met de bal, schiet en ... Duraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Benesperi rent richting de bal. Benesperi geeft een lange en hoge pass. Regosz is nu in balbezit. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Syrjäsalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:2

24e minuut.
Puolimatka onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Křiček. Puolimatka raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyrönen met een snel genomen vrije trap. Haahti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bá Thành is nu in balbezit. Bá Thành passt de bal zonder na te denken. Gavaldà probeert naar een medespeler te passen. Regosz is nu in balbezit. Regosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Oldenburger onderschept slim de pass. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà geeft een lange en hoge pass. Janvier rent richting de bal. Janvier draait met de bal, schiet en ... Syrjäsalo bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puolimatka met een snelle inworp. Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Hokkanen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuokkalan kauhu :) 45%, FC. Torkkila 55%.
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:2

49e minuut.
Borowy neemt vlug de vrije trap. Janvier kopt de bal weg. Regosz is nu in balbezit. Regosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:3

61e minuut.
Bá Thành probeert naar een medespeler te passen. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà passt de bal met de wreef. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gavaldà probeert naar een medespeler te passen. Benesperi rent richting de bal. Benesperi passt de bal zonder na te denken. Regosz is nu in balbezit. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Syrjäsalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Regosz heeft problemen om de bal te vangen. Regosz passt de bal zonder na te denken. Janvier heeft problemen om de bal te vangen. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:4

70e minuut.
Benesperi passt de bal zonder na te denken. Orliński is nu in balbezit. Orliński met een sublieme pass. Regosz is nu in balbezit. Regosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:5

75e minuut.
Pirinen speelt de bal door. Daar is Hokkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borowy de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Janvier de bal. Nyrönen is nu in balbezit. Nyrönen passt de bal in één keer door. Puolimatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolimatka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Orliński geeft een hoge lob. Inworp. Ruusulinna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haahti is nu in balbezit. Haahti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bá Thành trapt de bal weg. Nyrönen rent richting de bal. Nyrönen passt de bal met de wreef. Ruusulinna rent richting de bal. Ruusulinna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Janvier speelt de bal door. Ylöstalo is nu in balbezit. Gavaldà begaat een overtreding. Gavaldà krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuokkalan kauhu :) 50%, FC. Torkkila 50%.
Kuokkalan kauhu :) - FC. Torkkila 0:5