Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Torkkila Tuonpuoleiset
Teiskon tussu Tactiek Testaamista
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 38
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Karseras trapt de bal weg van het doel. Danić met een sublieme pass. Klungelig pakt Paloaho de bal. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Karseras met een harde bal richting middenveld. Janvier kopt de bal weg. Šalaka rent richting de bal. Regosz verovert de bal door een tackle van achteren. Regosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Henty de bal. Henty passt de bal met de wreef. Boragno is nu in balbezit. Paloaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloaho schiet op doel. Duraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Reunamaa is nu in balbezit. Benesperi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reunamaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šalaka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boragno is nu in balbezit. Boragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Benesperi rent richting de bal. Daar is Benesperi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benesperi speelt de bal door. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Reunamaa de bal. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà met een sublieme pass. Regosz rent richting de bal. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Viherketo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Křiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křiček schiet op doel. Viherketo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 2:0

27e minuut.
Janvier schiet op doel. Dragić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regosz is nu in balbezit. Regosz schiet op doel. Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 3:0

31e minuut.
Reunamaa onderschept slim de pass. Gavaldà verovert de bal door een tackle van achteren. Gavaldà geeft de bal voor. Janvier is nu in balbezit. Janvier draait met de bal, schiet en ... Viherketo bokst de bal weg. Regosz rent richting de bal. Regosz schiet op doel. Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 4:0

33e minuut.
Buzea rent richting de bal. Regosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dragić rent richting de bal. Regosz verovert de bal door een tackle van achteren. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viherketo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šalaka heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 5:0

34e minuut.
Paloaho probeert naar een medespeler te passen. Seebach is nu in balbezit. Seebach passt de bal zonder na te denken. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Benesperi onderschept slim de pass. Šalaka begaat een overtreding. Benesperi raakt geblesseerd tijdens het duel. Křiček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Regosz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Křiček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danić. Křiček raakt geblesseerd tijdens het duel. Křiček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dragić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 40%, Tuonpuoleiset 60%.
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 5:0

47e minuut.
Reunamaa passt de bal met de wreef. Janvier is nu in balbezit. Janvier geeft een hoge lob. Benesperi is nu in balbezit. Benesperi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Dragić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gavaldà rent richting de bal. Gavaldà passt de bal zonder na te denken. Regosz is nu in balbezit. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viherketo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 6:0

54e minuut.
Gavaldà met een sublieme pass. Křiček geeft een lange en hoge pass. Regosz rent richting de bal. Regosz schiet op doel. Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 7:0

55e minuut.
Gavaldà onderschept slim de pass. Gavaldà geeft een lange en hoge pass. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viherketo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 8:0

58e minuut.
Klungelig pakt Dragić de bal. Regosz rent richting de bal. Dragić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Regosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janvier kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 9:0

60e minuut.
Reunamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi passt de bal zonder na te denken. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viherketo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Paloaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavaldà met een sublieme pass. Křiček probeert naar een medespeler te passen. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Oldenburger probeert naar een medespeler te passen. Křiček is nu in balbezit. Křiček passt de bal in één keer door. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buitenspel voor Boragno. Goede buitenspelval van de verdediging. Gavaldà maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Šalaka de bal. Regosz is nu in balbezit. Regosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 10:0

77e minuut.
Oldenburger neemt vlug de vrije trap. Benesperi rent richting de bal. Benesperi passt de bal met de wreef. Regosz rent richting de bal. Regosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gavaldà heeft problemen om de bal te vangen. Gavaldà geeft de bal voor. Šalaka is nu in balbezit. Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 11:0

85e minuut.
Paloaho is nu in balbezit. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavaldà met een sublieme pass. Regosz is nu in balbezit. Regosz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gavaldà speelt de bal door. Benesperi rent richting de bal. Benesperi passt de bal met de wreef. Regosz is nu in balbezit. Regosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 26%, Tuonpuoleiset 74%.
FC. Torkkila - Tuonpuoleiset 12:0