Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot FC Jopiikki
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Peipponen rent richting de bal. Peipponen passt de bal zonder na te denken. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti draait met de bal, schiet en ... Venäläinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Okkonen geeft een hoge lob. Lähde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk geeft een hoge lob. Peipponen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ślusarczyk geeft een hoge lob. Ruusulinna kopt de bal weg. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Venäläinen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślusarczyk zal de hoekschop nemen. Ikäläinen heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt met een sublieme pass. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 1:0

11e minuut.
Hyvärinen met een sublieme pass. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk passt de bal in één keer door. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ślusarczyk passt de bal in één keer door. Myllylahti rent richting de bal. Lungholt rent richting de bal. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peipponen rent richting de bal. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. Joronen bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 2:0

19e minuut.
Peipponen heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt speelt de bal door. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 3:0

26e minuut.
Myllylahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lungholt rent richting de bal. Lungholt passt de bal met de wreef. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 4:0

30e minuut.
Okkonen rent richting de bal. Okkonen passt de bal met de wreef. Jiboia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiboia geeft een hoge lob. Myllylahti maakt een snoekduik en kopt de bal. Joronen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Myllylahti de bal. Myllylahti geeft een lange en hoge pass. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen geeft een hoge lob. Myllylahti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 24%, FC Jopiikki 76%.
Pallo-sepot - FC Jopiikki 5:0

52e minuut.
Saaripää bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen passt de bal zonder na te denken. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Peipponen heeft problemen om de bal te vangen. Myllylahti rent richting de bal. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 6:0

56e minuut.
Korva onderschept slim de pass. Korva met een sublieme pass. Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk geeft de bal voor. Peipponen kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Inworp. Vaattovaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lähde bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti verovert de bal door een tackle van achteren. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Myllylahti kopt de bal weg. Hyvärinen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saaripää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 7:0

67e minuut.
Lähde is nu in balbezit. Lähde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pehkola met de inworp. Ślusarczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Joronen trapt de bal weg. Ślusarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Lähde de bal. Myllylahti is nu in balbezit. Ślusarczyk geeft de bal voor. Joronen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 8:0

82e minuut.
Okkonen passt de bal zonder na te denken. Jiboia geeft de bal voor. Venäläinen kopt de bal weg. Peipponen rent richting de bal. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt geeft een lange en hoge pass. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen schiet op doel. Joronen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 9:0

87e minuut.
Peipponen is nu in balbezit. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Hyvärinen probeert de bal aan de voet te houden. Venäläinen onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - FC Jopiikki 10:0

90e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Myllylahti geeft de bal voor. Klungelig pakt Hyvärinen de bal. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 19%, FC Jopiikki 81%.
Pallo-sepot - FC Jopiikki 10:0