Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rautalaakso Rangers Arselona AC
442 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 34.3
redelijk Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Peräkorpi controleert de bal met de borst. Poikkimäki is nu in balbezit. Poikkimäki passt de bal met de wreef. Saukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 1:0

10e minuut.
Daar is Poikkimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poikkimäki probeert naar een medespeler te passen. Saukkonen rent richting de bal. Saukkonen schiet op doel. Nikkonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zachacz heeft problemen om de bal te vangen. Huikuri is nu in balbezit. Zachacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zachacz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pellonperä probeert naar een medespeler te passen. Ollilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollilainen probeert naar een medespeler te passen. Saukkonen is nu in balbezit. Saukkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kovero met de inworp. Korkolis is nu in balbezit. Korkolis geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerardo de bal. Gerardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 1:1

32e minuut.
Korkolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis passt de bal in één keer door. Gerardo heeft problemen om de bal te vangen. Gerardo haalt uit met een fantastische trap. Välilä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 1:2

40e minuut.
Haaja probeert de bal met de borst te controleren. Haaja geeft een hoge lob. Taivalkoski kopt de bal weg. Poikkimäki is nu in balbezit. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 52%, Arselona AC 48%.
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 1:2

52e minuut.
Nikkonen speelt de bal door. Must kopt de bal weg. Pellonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis onderschept slim de pass. Korkolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Saukkonen kopt de bal weg. Huikuri probeert de bal met de borst te controleren. Huikuri speelt de bal door. Ollilainen is nu in balbezit. Ollilainen passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 2:2

66e minuut.
Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. Nikkonen met een sublieme pass. Pellonperä heeft problemen om de bal te vangen. Huikuri rent richting de bal. Huikuri passt de bal met de wreef. Nikkonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kovero passt de bal zonder na te denken. Korkolis is nu in balbezit. Korkolis schiet op doel. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 2:3

84e minuut.
Heinilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Taivalkoski onderschept slim de pass. Ollilainen met een sublieme pass. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 58%, Arselona AC 42%.
Rautalaakso Rangers - Arselona AC 2:3