Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballbusters Fc Boylestad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 23.4
average Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Honkamäki is nu in balbezit. Honkamäki probeert naar een medespeler te passen. Urpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Porola rent richting de bal. Porola haalt uit met een fantastische trap. Eklöf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urpila heeft problemen om de bal te vangen. Urpila schiet op doel. Eklöf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Inworp. Niemenperä met een snelle inworp. Honkamäki met een sublieme pass. Urpila rent richting de bal. Urpila draait met de bal, schiet en ... Eklöf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Fc Boylestad 0:1

17e minuut.
Peränen kopt de bal weg. Urpila heeft problemen om de bal te vangen. Palmunen is nu in balbezit. Porola onderschept slim de pass. Porola haalt uit met een fantastische trap. Eklöf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hintikka met de inworp. Daar is Niemenperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemenperä geeft de bal voor. Klungelig pakt Liikanen de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballbusters 52%, Fc Boylestad 48%.
Ballbusters - Fc Boylestad 0:1

60e minuut.
Hintikka met de inworp. Niemenperä geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaarlela de bal. Tikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikkala haalt uit met een fantastische trap. Palolammi bokst de bal weg.

64e minuut.
Saarioinen met een snelle inworp. Honkamäki heeft problemen om de bal te vangen. Honkamäki speelt de bal door. Urpila is nu in balbezit. Urpila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Porola passt de bal zonder na te denken. Palmunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpila onderschept slim de pass. Urpila draait met de bal, schiet en ... Eklöf probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Urpila de bal. Nuolioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpila onderschept slim de pass. Urpila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Fc Boylestad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballbusters 54%, Fc Boylestad 46%.
Ballbusters - Fc Boylestad 0:2