Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyröskosken Apassit Paimion Riento
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Puntala met een sublieme pass. Silmu is nu in balbezit. Met opzet legt Ylisomppi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ylisomppi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ylisomppi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Aaltonen rent richting de bal. Sysimetsä verovert de bal door een tackle van achteren. Tolppala is nu in balbezit. Tolppala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sysimetsä de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tähkävuori rent richting de bal. Tolppala verovert de bal door een tackle van achteren. Tolppala met een sublieme pass. Aaltonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaltonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Peurasaari rent richting de bal. Narvala rent richting de bal. Mäkikytö bereikt de bal nog maar net als eerste. Narvala verovert de bal door een tackle van achteren. Narvala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Puntala bereikt de bal nog maar net als eerste. Puntala passt de bal met de wreef. Pihkala rent richting de bal. Tolppala is nu in balbezit. Tolppala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peurasaari probeert naar een medespeler te passen. Aaltonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkala rent richting de bal. Aaltonen rent richting de bal. Aaltonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyröskosken Apassit 32%, Paimion Riento 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyröskosken Apassit - Paimion Riento 0:0

56e minuut.
Narvala heeft problemen om de bal te vangen. Silmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuppurainen verovert de bal door een tackle van achteren. Narvala rent richting de bal. Narvala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ruokokoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tähkävuori geeft een hoge lob. Urpela geeft een hoge lob. Aaltonen is nu in balbezit. Aaltonen draait met de bal, schiet en ... Ojantaus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sysimetsä rent richting de bal. Sysimetsä geeft een lange en hoge pass. Narvala kopt de bal weg. Uustalo rent richting de bal. Uustalo geeft de bal voor. Ojantaus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyröskosken Apassit 49%, Paimion Riento 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyröskosken Apassit - Paimion Riento 0:0