Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rautalaakso Rangers Pallo-sepot
442 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Lönnblad passt de bal met de wreef. Virola is nu in balbezit. Virola speelt de bal door. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:1

4e minuut.
Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea met een sublieme pass. Renvall rent richting de bal. Renvall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:2

5e minuut.
Kukkonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Friman de bal. Ciorbea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:3

6e minuut.
Kukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virola onderschept slim de pass. Virola speelt de bal door. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rantakannel is nu in balbezit. Virola verovert de bal door een tackle van achteren. Virola met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Pehkola met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Renvall de bal. Renvall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:4

23e minuut.
Virola speelt de bal door. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Tuomaila heeft problemen om de bal te vangen. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea onderschept slim de pass. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Virola geeft een hoge lob. Pellonperä is nu in balbezit. Ciorbea onderschept slim de pass. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Virola rent richting de bal. Ciorbea heeft problemen om de bal te vangen. Virola is nu in balbezit. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kukkonen probeert naar een medespeler te passen. Virola rent richting de bal. Virola speelt de bal door. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 71%, Pallo-sepot 29%.
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:4

46e minuut.
Viljomaa heeft problemen om de bal te vangen. Kukkonen onderschept slim de pass. Kukkonen met een sublieme pass. Friman is nu in balbezit. Friman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Viherlaiho trapt de bal weg van het doel. Rantakannel speelt de bal door. Daar is Viljomaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola passt de bal zonder na te denken. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Hietanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:5

49e minuut.
Kukkonen geeft de bal voor. Ciorbea rent richting de bal. Oravainen maakt een afschuwelijke overtreding. Oravainen krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Wocial verovert de bal door een tackle van achteren. Wocial probeert naar een medespeler te passen. Renvall speelt de bal door. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Niittyluoto neemt de hoekschop. Viherlaiho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tuomaila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Hietanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Virola kopt de bal weg. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea met een sublieme pass. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:6

69e minuut.
Pehkola geeft een hoge lob. Hietanen probeert naar een medespeler te passen. Jonowski kopt de bal weg. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pinoniemi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pinoniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellonperä rent richting de bal. Jonowski met een sublieme pass. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Hietanen bokst de bal weg. Mikola heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuomaila geeft een hoge lob. Jonowski is nu in balbezit. Pinoniemi is nu in balbezit. Pinoniemi probeert naar een medespeler te passen. Jonowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wocial probeert naar een medespeler te passen. Pehkola geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ciorbea de bal onder controle te krijgen. Renvall is nu in balbezit. Renvall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jonowski probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Renvall is nu in balbezit. Renvall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Pehkola de bal. Oravainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:7

86e minuut.
Rantakannel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Pinoniemi speelt de bal door. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 68%, Pallo-sepot 32%.
Rautalaakso Rangers - Pallo-sepot 0:7