Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kauniaisten Sport Karkkilan Tarmo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Tervanen rent richting de bal. Viherketo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherketo probeert naar een medespeler te passen. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Viironen onderschept slim de pass. Nilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherketo is nu in balbezit. Kirkkomäki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tuulaniemi geeft een hoge lob. Inworp. Petäjä met een snelle inworp. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauniaisten Sport 46%, Karkkilan Tarmo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kauniaisten Sport - Karkkilan Tarmo 0:0

53e minuut.
Nilsson is nu in balbezit. Tuulaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilsson onderschept slim de pass. Nilsson draait met de bal, schiet en ... Honkamäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauniaisten Sport - Karkkilan Tarmo 1:0

56e minuut.
Visa geeft de bal voor. Kirkkomäki kopt de bal weg. Viironen rent richting de bal. Nilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Nilsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kauniaisten Sport - Karkkilan Tarmo 2:0

65e minuut.
Jaatinen geeft een lange en hoge pass. Ylänkö is nu in balbezit. Ylänkö passt de bal met de wreef. Särkimäki is nu in balbezit. Särkimäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kauniaisten Sport 37%, Karkkilan Tarmo 63%.
Kauniaisten Sport - Karkkilan Tarmo 2:0