Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Arselona AC
442 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Paakkala geeft een hoge lob. Inworp. Rantaniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korva is nu in balbezit. Korva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Korkolis is nu in balbezit. Korva onderschept slim de pass. Korva geeft de bal voor. Ciorbea springt en kopt de bal. Salojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 1:0

19e minuut.
Renvall heeft problemen om de bal te vangen. Pehkola rent richting de bal. Pehkola passt de bal met de wreef. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 2:0

23e minuut.
Korva probeert naar een medespeler te passen. Onnenvirta speelt de bal door. Pehkola geeft de bal voor. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Renvall haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Heinilä speelt de bal door. Renvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz maakt een afschuwelijke overtreding. Zachacz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Korva bereikt de bal nog maar net als eerste. Korva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paakkala de bal. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap. Salojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 3:0

33e minuut.
Zachacz is nu in balbezit. Zachacz probeert naar een medespeler te passen. Must probeert naar een medespeler te passen. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo draait met de bal, schiet en ... Viherlaiho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rantaniemi passt de bal met de wreef. Pehkola heeft problemen om de bal te vangen. Pehkola speelt de bal door. Gonzalez Pacheco rent richting de bal. Gonzalez Pacheco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 32%, Arselona AC 68%.
Pallo-sepot - Arselona AC 3:0

54e minuut.
Pehkola rent richting de bal. Pehkola passt de bal met de wreef. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 4:0

65e minuut.
Renvall passt de bal zonder na te denken. Paakkala is nu in balbezit. Ciorbea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 5:0

67e minuut.
Klungelig pakt Ciorbea de bal. Pehkola is nu in balbezit. Ciorbea speelt de bal door. Renvall is nu in balbezit. Renvall haalt uit met een fantastische trap. Salojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 6:0

74e minuut.
Renvall rent richting de bal. Rantaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rantaniemi de bal. Rantaniemi geeft een lange en hoge pass. Ciorbea springt en kopt de bal. Salojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gonzalez Pacheco is nu in balbezit. Gonzalez Pacheco geeft een lange en hoge pass. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehkola schiet op doel. Renvall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salojoki trapt de bal weg. Korva kopt de bal weg. Rantaniemi rent richting de bal. Rantaniemi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Salojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 7:0

85e minuut.
Merihovi geeft een hoge lob. Korva kopt de bal weg. Palovirta heeft problemen om de bal te vangen. Renvall is nu in balbezit. Renvall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Arselona AC 8:0

86e minuut.
Zachacz met een sublieme pass. Must rent richting de bal. Must passt de bal zonder na te denken. Korkolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkolis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 39%, Arselona AC 61%.
Pallo-sepot - Arselona AC 8:0