Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jopiikki Rautalaakso Rangers
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
tragisch Verdedigen matig


2e minuut.
Peltojoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orell kan de bal niet met de borst controleren. Peltojoki geeft een hoge lob. Poikkimäki springt en kopt de bal. Joronen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ruusulinna kopt de bal weg. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi met een sublieme pass. Luukkonen is nu in balbezit. Luukkonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hyvärinen onderschept slim de pass. Huikuri onderschept slim de pass. Huikuri passt de bal in één keer door. Friman rent richting de bal. Friman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Friman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman speelt de bal door. Poikkimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hyvärinen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jopiikki - Rautalaakso Rangers 0:1

28e minuut.
Vaattovaara rent richting de bal. Vaattovaara passt de bal in één keer door. Luukkonen is nu in balbezit. Luukkonen schiet op doel. Tuomaila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jopiikki - Rautalaakso Rangers 1:1

32e minuut.
Ruusulinna is nu in balbezit. Ruusulinna passt de bal in één keer door. Luukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luukkonen haalt uit met een fantastische trap. Tuomaila probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Huikuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Huikuri passt de bal zonder na te denken. Pylvänäinen rent richting de bal. Poikkimäki is nu in balbezit. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Poikkimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Huikuri de bal. Friman is nu in balbezit. Poikkimäki is nu in balbezit. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jopiikki 58%, Rautalaakso Rangers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jopiikki - Rautalaakso Rangers 1:1

47e minuut.
Huikuri probeert naar een medespeler te passen. Poikkimäki heeft problemen om de bal te vangen. Poikkimäki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Friman de bal. Friman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hyvärinen geeft een hoge lob. Inworp. Ollilainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poikkimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkimäki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Huikuri met een sublieme pass. Friman is nu in balbezit. Friman probeert naar een medespeler te passen. Poikkimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jopiikki 63%, Rautalaakso Rangers 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jopiikki - Rautalaakso Rangers 1:1