Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballbusters Pallo-sepot
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 29.5
average Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Harinen speelt de bal door. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen passt de bal zonder na te denken. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Pallo-sepot 0:1

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uuskivi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saarisalo met een sublieme pass. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Pallo-sepot 0:2

32e minuut.
Saarisalo probeert naar een medespeler te passen. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen passt de bal zonder na te denken. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Perävainio is nu in balbezit. Pinoniemi onderschept slim de pass. Pinoniemi geeft de bal voor. Saarisalo is nu in balbezit. Saarisalo draait met de bal, schiet en ... Eklöf bokst de bal weg.

36e minuut.
Tikkala rent richting de bal. Harinen verovert de bal door een tackle van achteren. Harinen speelt de bal door. Uuskivi is nu in balbezit. Uuskivi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Uuskivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uuskivi geeft de bal voor. Palmunen probeert de bal met de borst te controleren. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalliomäki onderschept slim de pass. Kalliomäki speelt de bal door. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Pallo-sepot 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballbusters 62%, Pallo-sepot 38%.
Ballbusters - Pallo-sepot 0:3

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uuskivi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Palmunen de bal. Saarisalo is nu in balbezit. Saarisalo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heinikainen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Pallo-sepot 0:4

59e minuut.
Tolonen kopt de bal weg. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyykkönen verovert de bal door een tackle van achteren. Tikkala is nu in balbezit. Tikkala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Saarisalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viljomaa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Majalahti rent richting de bal. Pinoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Pinoniemi speelt de bal door. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki schiet op doel. Eklöf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nuolioja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinoniemi met de inworp. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tolonen geeft een lange en hoge pass. Heinikainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuolioja de bal. Kalliomäki is nu in balbezit. Kalliomäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tikkala rent richting de bal. Harinen is nu in balbezit. Harinen passt de bal in één keer door. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki haalt uit met een fantastische trap. Eklöf bokst de bal weg.

83e minuut.
Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki passt de bal met de wreef. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap. Eklöf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Uuskivi passt de bal in één keer door. Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballbusters - Pallo-sepot 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballbusters 62%, Pallo-sepot 38%.
Ballbusters - Pallo-sepot 0:5