Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arselona AC Kemin Kisatoverit
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Must rent richting de bal. Must passt de bal zonder na te denken. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki draait met de bal, schiet en ... Metsälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 1:0

8e minuut.
Hovi passt de bal met de wreef. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo passt de bal met de wreef. Heinilä rent richting de bal. Heinilä geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tammisalo kopt de bal weg. Must bereikt de bal nog maar net als eerste. Must haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tuomilaakso rent richting de bal. Peräkorpi onderschept slim de pass. Peräkorpi geeft een hoge lob. Gerardo controleert de bal met de borst. Gerardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 2:0

13e minuut.
Heinilä passt de bal met de wreef. Zachacz rent richting de bal. Zachacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gerardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hovi probeert naar een medespeler te passen. Hauki is nu in balbezit. Hauki passt de bal met de wreef. Gerardo rent richting de bal. Gerardo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo draait met de bal, schiet en ... Ravela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heinilä zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Hauki rent richting de bal. Hauki draait met de bal, schiet en ... Metsälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saarikoski is nu in balbezit. Hauki onderschept slim de pass. Hauki probeert naar een medespeler te passen. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 3:0

26e minuut.
Hauki met een sublieme pass. Peräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräkorpi passt de bal zonder na te denken. Gerardo rent richting de bal. Gerardo schiet op doel. Metsälä bokst de bal weg.

32e minuut.
Peräkorpi passt de bal zonder na te denken. Hauki rent richting de bal. Must speelt de bal door. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo draait met de bal, schiet en ... Metsälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Hovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovi passt de bal met de wreef. Rusi heeft problemen om de bal te vangen. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Saarikoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Must verovert de bal door een tackle van achteren. Must probeert naar een medespeler te passen. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arselona AC 38%, Kemin Kisatoverit 62%.
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 3:0

54e minuut.
Must bereikt de bal nog maar net als eerste. Must passt de bal met de wreef. Hauki rent richting de bal. Hauki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gerardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Metsälä met een harde bal richting middenveld. Zachacz probeert naar een medespeler te passen. Hauki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauki schiet op doel. Metsälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Heinilä de bal. Heinilä passt de bal zonder na te denken. Must met een sublieme pass. Hauki rent richting de bal. Hauki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Must haalt uit met een fantastische trap. Tammisalo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heinilä neemt de hoekschop. Must kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Peräkorpi onderschept slim de pass. Peräkorpi geeft een lange en hoge pass. Ravela is nu in balbezit. Gerardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 5:0

82e minuut.
Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz met een sublieme pass. Hauki rent richting de bal. Hauki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tammisalo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arselona AC 25%, Kemin Kisatoverit 75%.
Arselona AC - Kemin Kisatoverit 6:0