Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Fc Boylestad
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 24.8
excellent Schieten average
good Passen weak
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Saarioinen kopt de bal weg. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt probeert naar een medespeler te passen. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 1:0

6e minuut.
Lungholt onderschept slim de pass. Lungholt met een sublieme pass. Ślusarczyk met een sublieme pass. Jonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Ślusarczyk met een snelle inworp. Lönnblad speelt de bal door. Lungholt met een sublieme pass. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Jonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonowski probeert naar een medespeler te passen. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 2:0

15e minuut.
Jonowski geeft de bal voor. Kaarlela kopt de bal weg. Jiboia speelt de bal door. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Laiho kopt de bal weg. Lungholt probeert de bal met de borst te controleren. Peränen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peränen krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liikanen met een harde bal richting middenveld. Lungholt kopt de bal weg. Jonowski rent richting de bal. Jonowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palolammi trapt de bal weg van het doel. Wocial kopt de bal weg. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Laiho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wocial met een snelle inworp. Jiboia geeft een hoge lob. Jonowski krijgt zijn hoofd ertegen. Palolammi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 3:0

25e minuut.
Porola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jonowski zijn tegenspeler op de grond. Jonowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Peränen onderschept slim de pass. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt passt de bal zonder na te denken. Jonowski rent richting de bal. Jonowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lungholt passt de bal in één keer door. Jiboia geeft de bal voor. Daar is Liikanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonowski rent richting de bal. Jonowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 4:0

30e minuut.
Jonowski passt de bal zonder na te denken. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Myllylahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Honkamäki speelt de bal door. Jiboia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt geeft een lange en hoge pass. Myllylahti speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 5:0

35e minuut.
Peränen bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti verovert de bal door een tackle van achteren. Myllylahti passt de bal in één keer door. Jonowski rent richting de bal. Jonowski schiet op doel. Palolammi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liikanen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Wocial de bal. Wocial speelt de bal door. Kaarlela rent richting de bal. Myllylahti verovert de bal door een tackle van achteren. Myllylahti draait met de bal, schiet en ... Palolammi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liikanen probeert de bal met de borst te controleren. Jonowski is nu in balbezit. Jonowski draait met de bal, schiet en ... Palolammi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lungholt met een sublieme pass. Myllylahti probeert de bal met de borst te controleren. Laiho bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti onderschept slim de pass. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. Palolammi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 19%, Fc Boylestad 81%.
Pallo-sepot - Fc Boylestad 5:0

52e minuut.
Kaarlela kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślusarczyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Liikanen de bal. Myllylahti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 6:0

59e minuut.
Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Liikanen de bal. Jonowski rent richting de bal. Jonowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Palolammi trapt de bal weg. Lungholt controleert de bal met de borst. Lungholt passt de bal zonder na te denken. Jonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Palolammi trapt de bal weg. Jiboia kopt de bal weg. Ślusarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Ślusarczyk geeft een hoge lob. Myllylahti maakt een snoekduik en kopt de bal. Palolammi bokst de bal weg.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślusarczyk zal de hoekschop nemen. Daar is Peränen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonowski is nu in balbezit. Jonowski draait met de bal, schiet en ... Palolammi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wocial passt de bal zonder na te denken. Lungholt rent richting de bal. Lungholt passt de bal met de wreef. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 7:0

82e minuut.
Daar is Lönnblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lönnblad geeft de bal voor. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti schiet op doel. Palolammi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Fc Boylestad 8:0

89e minuut.
Palolammi neemt vlug de vrije trap. Wocial kopt de bal weg. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti geeft een hoge lob. Jonowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 15%, Fc Boylestad 85%.
Pallo-sepot - Fc Boylestad 8:0