Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arselona AC Paimion Riento
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Peräkorpi probeert naar een medespeler te passen. Must bereikt de bal nog maar net als eerste. Must passt de bal met de wreef. Gerardo rent richting de bal. Gerardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hovi speelt de bal door. Heinilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinilä passt de bal met de wreef. Hauki rent richting de bal. Hauki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Paimion Riento 1:0

23e minuut.
Valo kopt de bal weg. Must probeert de bal aan de voet te houden. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Narvala kan de bal niet met de borst controleren. Zachacz met een sublieme pass. Peräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräkorpi geeft een hoge lob. Gerardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Must probeert naar een medespeler te passen. Peräkorpi is nu in balbezit. Peräkorpi met een sublieme pass. Gerardo is nu in balbezit. Gerardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Paimion Riento 2:0

33e minuut.
Ylisomppi rent richting de bal. Paakkala speelt de bal door. Palovirta heeft problemen om de bal te vangen. Ylisomppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylisomppi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Uppa rent richting de bal. Heinilä verovert de bal door een tackle van achteren. Heinilä speelt de bal door. Hauki rent richting de bal. Hauki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arselona AC 29%, Paimion Riento 71%.
Arselona AC - Paimion Riento 2:0

52e minuut.
Sysimetsä met een harde bal richting middenveld. Hovi kopt de bal weg. Must probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Paimion Riento 3:0

58e minuut.
Ylisomppi heeft problemen om de bal te vangen. Paakkala is nu in balbezit. Paakkala geeft een lange en hoge pass. Daar is Valo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerardo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sysimetsä onderschept slim de pass. Sysimetsä met een sublieme pass. Valo kan de bal niet met de borst controleren. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo draait met de bal, schiet en ... Ojantaus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Heinilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Must rent richting de bal. Must geeft een hoge lob. Hauki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Merihovi geeft de bal voor. Pihkala kopt de bal weg. Klungelig pakt Ylisomppi de bal. Narvala bereikt de bal nog maar net als eerste. Narvala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arselona AC - Paimion Riento 3:1

77e minuut.
Must rent richting de bal. Must draait met de bal, schiet en ... Valo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerardo rent richting de bal. Gerardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arselona AC 25%, Paimion Riento 75%.
Arselona AC - Paimion Riento 3:1