Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rautalaakso Rangers Kyröskosken Apassit
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 16.5
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Poikkimäki passt de bal in één keer door. Orell is nu in balbezit. Orell geeft een hoge lob. Honkavuo is nu in balbezit. Honkavuo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Silmu rent richting de bal. Friman verovert de bal door een tackle van achteren. Friman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muukkonen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Kyröskosken Apassit 1:0

12e minuut.
Höök rent richting de bal. Höök passt de bal zonder na te denken. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap. Ruokokoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Kyröskosken Apassit 2:0

22e minuut.
Huikuri met een sublieme pass. Klungelig pakt Ollilainen de bal. Honkavuo rent richting de bal. Ollilainen onderschept slim de pass. Ollilainen geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Silmu is nu in balbezit. Höök onderschept slim de pass. Höök met een sublieme pass. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 33%, Kyröskosken Apassit 67%.
Rautalaakso Rangers - Kyröskosken Apassit 2:0

56e minuut.
Daar is Peurasaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poikkimäki is nu in balbezit. Poikkimäki passt de bal met de wreef. Friman is nu in balbezit. Friman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Kyröskosken Apassit 3:0

72e minuut.
Huikuri speelt de bal door. Ollilainen heeft problemen om de bal te vangen. Ollilainen geeft een lange en hoge pass. Friman is nu in balbezit. Friman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Höök rent richting de bal. Höök met een sublieme pass. Muukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman onderschept slim de pass. Friman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tuomaila geeft een hoge lob. Peltojoki kopt de bal weg. Daar is Silmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friman rent richting de bal. Friman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ollilainen rent richting de bal. Ollilainen geeft een hoge lob. Töyräs rent richting de bal. Peltojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Peltojoki geeft een lange en hoge pass. Ruokokoski bokst de bal weg. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ollilainen speelt de bal door. Poikkimäki rent richting de bal. Friman rent richting de bal. Friman haalt uit met een fantastische trap. Ruokokoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Kyröskosken Apassit 4:0

86e minuut.
Silmu rent richting de bal. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök met een sublieme pass. Poikkimäki rent richting de bal. Poikkimäki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paal!

87e minuut.
Daar is Silmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huikuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Huikuri met een sublieme pass. Friman is nu in balbezit. Friman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 28%, Kyröskosken Apassit 72%.
Rautalaakso Rangers - Kyröskosken Apassit 4:0