Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pieksämäen Luja Fc Boylestad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Peränen passt de bal met de wreef. Viljasalo rent richting de bal. Honkamäki begaat een overtreding. Honkamäki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Harjamäki heeft problemen om de bal te vangen. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kostiainen passt de bal zonder na te denken. Liikkavainen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tukia. Tukia krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Viialainen rent richting de bal. Saarioinen verovert de bal door een tackle van achteren. Saarioinen passt de bal zonder na te denken. Urpila rent richting de bal. Urpila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Laiho geeft de bal voor. Urpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpila onderschept slim de pass. Urpila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urpila rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liikkavainen zal de hoekschop nemen. Tapper heeft problemen om de bal te vangen. Urpila rent richting de bal. Urpila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieksämäen Luja 55%, Fc Boylestad 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pieksämäen Luja - Fc Boylestad 0:0

51e minuut.
Tapper verovert de bal door een tackle van achteren. Tapper probeert naar een medespeler te passen. Ring heeft problemen om de bal te vangen. Porola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieksämäen Luja - Fc Boylestad 0:1

59e minuut.
Kaarlela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samppala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mänttäri is nu in balbezit. Mänttäri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Tapper de bal. Porola is nu in balbezit. Porola speelt de bal door. Urpila rent richting de bal. Urpila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Viljala met een snelle inworp. Klungelig pakt Peränen de bal. Peränen speelt de bal door. Urpila rent richting de bal. Urpila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pieksämäen Luja - Fc Boylestad 0:2

65e minuut.
Viljasalo probeert naar een medespeler te passen. Laiho rent richting de bal. Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarlela is nu in balbezit. Kaarlela passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mänttäri neemt de hoekschop. Harjamäki is nu in balbezit. Harjamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mänttäri is nu in balbezit. Mänttäri passt de bal zonder na te denken. Laiho met een sublieme pass. Perälehto rent richting de bal. Perälehto haalt uit met een fantastische trap. Palolammi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Perälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto speelt de bal door. Klungelig pakt Saarioinen de bal. Harjamäki is nu in balbezit. Harjamäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pieksämäen Luja 35%, Fc Boylestad 65%.
Pieksämäen Luja - Fc Boylestad 0:2