Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Rovaniemi FC Kivistö
433 Tactiek Testataas tätä
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 39.7
good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Gombrowicz met een sublieme pass. Daar is Tapanainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede draait met de bal, schiet en ... Niittyvirta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gombrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canova rent richting de bal. Canova draait met de bal, schiet en ... Kasiarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC Kivistö 0:1

4e minuut.
Gotinha speelt de bal door. Klungelig pakt Harittu de bal. Canova verovert de bal door een tackle van achteren. Canova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lages geeft de bal voor. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha passt de bal zonder na te denken. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Rovaniemi - FC Kivistö 1:1

13e minuut.
Terva-aho speelt de bal door. Daar is van Hanegem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hanegem speelt de bal door. Fede rent richting de bal. Fede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Canova verovert de bal door een tackle van achteren. Canova probeert naar een medespeler te passen. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova is nu in balbezit. Canova schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Simopoulos met de inworp. Fede geeft de bal voor. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De Cremer met een sublieme pass. Atkinson rent richting de bal. Atkinson passt de bal in één keer door. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kasiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fede is nu in balbezit. Fede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC Kivistö 1:2

36e minuut.
van Hanegem probeert naar een medespeler te passen. Canova rent richting de bal. Bafia rent richting de bal. Bafia geeft een hoge lob. Fede geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Terva-aho rent richting de bal. Terva-aho passt de bal zonder na te denken. Gotinha rent richting de bal. Gotinha schiet op doel. Kolbász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Rovaniemi - FC Kivistö 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 72%, FC Kivistö 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Rovaniemi - FC Kivistö 2:2

46e minuut.
Fede geeft de bal voor. Kilponen rent richting de bal. Canova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canova krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Simopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem geeft de bal voor. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Bafia geeft een hoge lob. Tapanainen heeft problemen om de bal te vangen. Fede is nu in balbezit. Fede draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Niittyvirta rent richting de bal. Canova onderschept slim de pass. Bafia is nu in balbezit. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
van Hanegem kopt de bal weg. Bafia rent richting de bal. Bafia speelt de bal door. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bafia is nu in balbezit. Bafia met een sublieme pass. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bafia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guizzetti komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gombrowicz geeft de bal voor. Tapanainen kopt de bal weg. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ... Fede springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasiarz bokst de bal weg.

84e minuut.
van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem geeft de bal voor. Tapanainen heeft problemen om de bal te vangen. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 73%, FC Kivistö 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Rovaniemi - FC Kivistö 2:2