Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC hiidlased FC Teerock
442 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Niinimaa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Töykkälä komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Donner kopt de bal weg. Mäntyvaara is nu in balbezit. Met opzet legt Perähuhta zijn tegenspeler op de grond. Perähuhta krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sirkiä is nu in balbezit. Hylkinen is nu in balbezit. Sirkiä begaat een overtreding. Sirkiä krijgt een gele kaart. Hylkinen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kontio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Linnankoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnankoski haalt uit met een fantastische trap. Havukainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hiidlased - FC Teerock 0:1

30e minuut.
Kontio passt de bal zonder na te denken. Linnankoski is nu in balbezit. Linnankoski passt de bal zonder na te denken. Töykkälä is nu in balbezit. Töykkälä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Töykkälä probeert naar een medespeler te passen. Linnankoski is nu in balbezit. Pohjantuuli begaat een overtreding. Linnankoski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hiidlased 61%, FC Teerock 39%.
FC hiidlased - FC Teerock 0:1

70e minuut.
Pohjantuuli verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjantuuli speelt de bal door. Sirkiä probeert naar een medespeler te passen. Suonio is nu in balbezit. Suonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC hiidlased - FC Teerock 1:1

74e minuut.
Linnankoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkunen verovert de bal door een tackle van achteren. Virkkunen speelt de bal door. Töykkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkälä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Palovesi heeft problemen om de bal te vangen. Junnila bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovesi is nu in balbezit. Junnila verovert de bal door een tackle van achteren. Junnila geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hiidlased 53%, FC Teerock 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC hiidlased - FC Teerock 1:1